Ειδήσεις

Η Ειρήνη Τσαπράζη στην προεθνική ομάδα


Διαπιστευτήρια της χρήσης ορθών παιδαγωγικών μεθόδων και της ύπαρξης εμβριθώς καταρτισμένου προπονητικού δυναμικού, συνιστά το νέο επίτευγμα της αθλήτριας του συλλόγου μας Ειρήνης Τσαπράζη.

Η εν λόγω αθλήτρια κατόρθωσε για τρίτη συνεχή χρονιά να αποτελέσει μέλος της προεθνικής ομάδας, προβάλλοντας την πόλη μας πανελλαδικά.

Το ανωτέρω αποτελεί απόρροια κοπιώδους προσπάθειας και συνάμα προσωπικών θυσιών. Θα πρέπει να τονιστεί, ότι πρόκειται συγχρόνως για μια μελετηρή και άκρως φιλόδοξη μαθήτρια. Η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) εξαίρει την διαρκώς εξελικτική πορεία της και επιδιώκει να αφυπνίσει την τοπική Κοινότητα προκειμένου να ενισχύσει τον διαρκή αγώνα της. Η έλλειψη ειδικά προσαρμοσμένων υποδομών και της άνισης κατανομής των διαδρομών του κολυμβητηρίου, αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα της ορθής προετοιμασίας της.

Ευελπιστούμε να υπάρξουν ανάλογες μελλοντικές διακρίσεις, με στόχο να αποτελέσει η πόλη μας αρωγός στην προώθηση του αθλητικού πνεύματος.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στις προπονήτριες της Α.Κ.Α.Κ. κ. Νατάσα Θώδη και Ευγενία Δρόσου για την εξαίρετη δουλεία που κάνουν στην αγωνιστική ομάδα.

 

Προηγούμενο άρθρο Υποβολή αιτήσεων για την απόκτηση αδειών νέας φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου
Επόμενο άρθρο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς: Συμπληρώνει 104 χρόνια λειτουργίας με «Χρυσό Βραβείο Γεύσης»