Ειδήσεις

Η ΔΕ του ΑΣΑ 1904 τμήματος Μπάσκετ για το νέο Κλειστό


Η Δ.Ε. του τμήματος Μπάσκετ του ΑΣΑ 1904 αισθάνεται την ανάγκη να χαιρετίσει δημοσίως την έναρξη λειτουργίας του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου της Πόλης μας . Ένα υπερσύγχρονο κτίριο κόσμημα για την περιοχή . Θα θέλαμε με την ευκαιρία να συγχαρούμε όλους τους ανθρώπους που υπηρέτησαν  στην τοπική αυτοδιοίκηση και από διάφορες θέσεις έφεραν σε πέρας το τελικό αποτέλεσμα .Πιστεύουμε ότι δημιουργούνται όλες οι προϋποθέσεις ανάπτυξης όλων των αθλημάτων σάλας που δραστηριοποιούνται στην Πόλη μας .

Γιατί  η ΑΣΑ δεν χρησιμοποιεί το νέο κλειστό ;

Στη σύσκεψη  στα γραφεία του ΔΟΠΑΚ παρουσία μελών της Διοίκησης του Δήμου Καρδίτσας και εκπροσώπων των συλλόγων αναπτύχθηκε έντονος προβληματισμός για το κόστος λειτουργίας του κτιρίου και ζητήθηκαν προτάσεις από τους συλλόγους

Στην έντονη επισήμανση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου για δυσβάστακτο κόστος και για χρέωση  κάθε ώρας λειτουργίας του με υψηλό τίμημα ανά ώρα για όποιον σύλλογο επιθυμεί να κάνει χρήση , χωρίς όμως να μπορεί να προσδιορίσει το κόστος , η Δ.Ε. των τμημάτων σάλας της Αναγέννησης  κατέθεσε την πρόταση για πιλοτική λειτουργία 5 ωρών ημερησίως –Δευτέρα με Παρασκευή – με αντίτιμο 10 ευρώ την ώρα .Αυτό θα έδινε την ευκαιρία να πάρουν μια ιδέα του νέου κλειστού αρκετοί σύλλογοι αλλά και ο ΔΟΠΑΚ  θα είχε μια εκτίμηση του κόστους λειτουργίας ανά μήνα  και ανά ώρα .Θα εξασφάλιζε επίσης και έσοδα έως 31.12.2019 της τάξης των 2.500 ευρώ ικανά σε μεγάλο βαθμό , κατά την άποψή μας να καλύψουν δαπάνες όπως αέριο , νερό ρεύμα κλπ .

Κατόπιν θα μπορούσε ο ΔΟΠΑΚ να ορίσει –έχοντας πλέον την εμπειρία – το τίμημα χρέωσης ανά ώρα και όσοι σύλλογοι θέλουν να μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή. Στην πρόταση αυτή ειπώθηκε από εκπρόσωπο του ΑΣΚ η πρόταση να συμπληρωθεί με ” αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να συμφωνήσουμε σε οποιαδήποτε χρέωση ανά ώρα και από τον Ιανουάριο 2020 ‘‘ !!!   Λες και η χρήση του αφορά  μόνον όσους  έχουν αρκετά χρήματα . Κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό από τους υπόλοιπους  συλλόγους και μόνον ο ΑΣΚ δήλωσε ότι δεσμεύεται να πληρώσει οποιοδήποτε ωριαίο κόστος ζητηθεί !

Έτσι με απόφαση του Δήμου , η πιλοτική λειτουργία του νέου κλειστού ανατέθηκε εξολοκλήρου στην ομάδα του ΑΣΚ έως 31.12.2019 .  Αυτά για ενημέρωση των φιλάθλων μας που ρωτάνε γιατί δεν χρησιμοποιεί  η ομάδας μας το νέο κλειστό της πόλης  .

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κλιμακώνουμε την πάλη μας ενάντια στην αντεργατική επίθεση
Επόμενο άρθρο Εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος