Η αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς


Οι είκοσι (20) ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς και απαρτίζουν την αποστολή της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ για το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς είναι οι εξής:

Κώστας  Μπρέλλας, Βαγγέλης Πίτκας, Μάκης Αγγελόπουλος, Θανάσης Σάββας,  Χρήστος Δούκας, Σρέτζιαν Ζαχαριέφσκι, Δημήτρης Καραμανλής, Σειντού Γιαχάγια, Δήμος Μεσιακάρης, Γιώργος  Παληγεώργος, Σωκράτης Μπουντούρης, Παναγιώτης Κυπαρίσσης, Χρήστος Κωστέλλος, Δήμος Τζέκος, Δημήτρης Αμαραντίδης, Γιώργος Τόφας, Βασίλης Μπλέτσας, Κώστας Κουρτεσιώτης, Γιάννης Λαζανάς και Κώστας Γεωργαντζιάς,

Εκτός πλάνων είναι οι Αγγελος Χατζηρίζος, Γιώργος Μπιτέλης, Σπύρος Γκόβαρης, Κώστας Γιώτας, Άγγελος Πάπαρης, Νίκος Καρκαλέτσης, Θωμάς Μανούκας καθώς και οι Μάριος Παπαμαργαρίτης, Δημήτρης Γιουργούσης που συμμετείχαν στις υποχρεώσεις της ομάδας Νέων.

Το ματς που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καρδίτσας στις 15.00 το απόγευμα, θα  διευθύνει ο κ. Ν. Ρούσσος – Μπεκερτζής από το σύνδεσμο Πρέβεζας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Δ. Ασημάκης και Π. Κωσταράς από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας. Από τον σύνδεσμο Αιτ/νιας θα είναι και ο τέταρτος βοηθός ο κ. Γ. Κωνσταντίνου.

Προηγούμενο άρθρο Με Βελβενδό Κοζάνης οι γυναίκες του Απόλλωνα
Επόμενο άρθρο Εργαστήριο πυρηνικής ιατρικής «EUROMEDICA -ΓΑΛΗΝΟΣ Α.Ε.»