Η ΑΜΣΤΕΛ ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα για να γιορτάσει την Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης!


Η Άμστελγιόρτασε για πρώτη φορά την Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα μαζί με παραγωγούς κριθαριού, συνεργάτες και χιλιάδες φίλους της. Το ταξίδι ξεκίνησε από την Κρύα Λιβαδειάς με ένα παραδοσιακό γλέντι και συνεχίστηκε σε ακόμα πέντε πόλεις ανά την Ελλάδα!

Για περίπου ένα μήνα, η Άμστελ ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδαγια να τιμήσει τους παραγωγούς κριθαριού που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα της Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού και προσφέρουν περήφανα το δικό τους “χρυσάφι” για την παραγωγή της αγαπημένης μπίρας όλων των Ελλήνων, γιορτάζοντας μαζί τους την Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης.

Ο εορτασμός της Ημέρας Θερισμού Ελληνικής Γης, ξεκίνησε δυναμικά στη Λιβαδειά, με μία μεγάλη εκδήλωση, που είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός αυθεντικού παραδοσιακού γλεντιού, παραδοσιακές γεύσεις, παγωμένη Άμστελ, τραγούδι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το κοινό ξεσήκωσε με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ το κέφι απογειώθηκε με την συναυλία της Γωγώς Τσαμπά. Το ταξίδι της Άμστελ συνεχίστηκε στην Νιγρίτα, στην Επανομή, στην Καρδίτσα, στον Αλμυρό Βόλου και στην Τρίπολη. Στους εορτασμούς, έδωσαν το παρών εκπρόσωποι της πολιτείας και της τοπικής κοινωνίας, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, καθώς και περισσότεροι από 3.000 παραγωγοί και φίλοι της Άμστελ.

Η Άμστελ, με 50 περίπου χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, φτιάχνεται από τους Έλληνες για τους Έλληνες, με τις πιο αγνές και διαλεκτές πρώτες ύλες του τόπου μας, που εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική της γεύση. 2.100 Έλληνες παραγωγοίκριθαριού και 1.000 εργαζόμενοι δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό για να παραχθεί η αγαπημένη μπίρα των Ελλήνων, η Άμστελ.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, κ. Μηνάς Μαυρικάκης ανέφερε: «2.100 Έλληνες παραγωγοί προσφέρουν το κριθάρι τους για την αγαπημένη μας Άμστελ. Φέτος, ταξιδέψαμε σε όλη την Ελλάδα για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης και ήπιαμε τη δική μας μπίρα δίνοντας μια υπόσχεση: η Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης να γίνει θεσμός και να ανταμώνουμε όλοι μαζί κάθε χρόνο. Έτσι μας αρέσει!»

Τέλος

Λίγα Λόγια για την Άμστελ

Η μπίρα Άμστελ λανσάρεται στην Ελλάδα από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία ΑΕ το 1965. Πρώτη σε κατανάλωση μπίρα στην Ελλάδα με σχεδόν 50 χρόνια ποιοτικής παρουσίας, η αγαπημένη ξανθιά lager οφείλει το χρυσό της χρώμα στο συνδυασμό ανοιχτόχρωμης και σκουρόχρωμης βύνης. Με γεμάτη γεύση και άρωμα λυκίσκου και μαγιάς, περιλαμβάνει 5% αλκοόλ.

Σήμερα η παραγωγή της πραγματοποιείται σε τρία εργοστάσια στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα.

Με μία πλούσια ιστορία σχεδόν 50 χρόνων, και σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων των Ελλήνων καταναλωτών για περισσότερα από 30 χρόνια, η Άμστελ, όλα αυτά τα χρόνια έχει επιδείξει μία μεγάλη επενδυτική δραστηριότητα και καινοτομική πρωτοβουλία στο σύνολο της επικοινωνίας της, στην παραγωγή των προϊόντων της και στη σχέση της με τον καταναλωτή. Ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας και προσφέρει σε αυτή και τον πολιτισμό μας παραμένοντας πιστή στις αξίες και την ποιότητά της που τη χαρακτηρίζουν και την έχουν κάνει να ξεχωρίσει μέσα στο χρόνο.

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση του Δημάρχου Καρδίτσας με τον πρωταθλητή της ποδηλασίας Ζήση Σούλιο
Επόμενο άρθρο Ξεκίνησε τη λειτουργία του το κατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας στο Μουζάκι