Ειδήσεις

Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας για τον Βαγγέλη Μπούτα


Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Νομού Καρδίτσας αποχαιρετά με βαθιά θλίψη αλλά και με υπερηφάνια τον μεγάλο αγωνιστή του θεσσαλικού κάμπου Βαγγέλη Μπούτα. Θλίψη γιατί χάσαμε ένα πολύτιμο συμπαραστάτη αλλά και υπερηφάνια γιατί δώσαμε μαζί του, με την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, πολλούς αγώνες για την υγεία και τη ζωή του λαού. Ο Βαγγέλης Μπούτας ήταν άξιο τέκνο της φτωχομεσαίας αγροτιάς που τόσο ανάγκη έχει ένα αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας για τις λαϊκές και αγροτικές οικογένειες. Με μεγάλη εκτίμηση για τους αγώνες του, θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες για την υγεία και πρόληψη που έχει ανάγκη ο κόσμος του κάμπου, είτε σε «συνηθισμένες συνθήκες», είτε σε «έκτακτες» με πανδημίες και πλημμύρες.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, στην ΕΟΑΣΚ και σε όλους τους συντρόφους και συναγωνιστές του. Να είναι σίγουροι ότι και εμείς θα βάλουμε το λιθαράκι μας για να συνεχιστεί ο δίκαιος αγώνας που έδωσε ο Βαγγέλης Μπούτας σε όλη του τη ζωή!

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

ΤΗΣ Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

-Ο-                                                              -Ο-

                     ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

      ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                           ΓΑΖΟΣ   ΕΚΤΟΡΑΣ

 

Προηγούμενο άρθρο Μεταφορά Συμπιεσμένου Φυσικού Αερίου (CNG) στο Δίκτυο Διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ
Επόμενο άρθρο Η καταστροφή της Καρδίτσας και οι ευθύνες της Περιφέρειας και του Δήμου - Των Γιάννη Γεννάδιου, Κώστα Καντερέ, Γιάννη Σβάρνα