Οι μέρες για τη Δυναμική Επανεκκίνηση της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας πλησιάζουν και επίσημα ανακοινώθηκε η Ημερίδα Αγροτουρισμού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στις Καπναποθήκες Καρδίτσας με θέμα:
Θεσμικό Πλαίσιο και κριτήρια ένταξης στον Τουρισμό Υπαίθρου – Αγροτουρισμό
Διακεκριμένοι Ομιλητές και ο Σύνδεσμος Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδας θα είναι μαζί μας στην 13η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας και θα μας πληροφορήσουν ολοκληρωμένα για όλα τα νεότερα στον Αγροτουρισμό.
Ώρα Έναρξης: 11.00
Χώρος: Καπναποθήκες Καρδίτσας
Άλλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της Έκθεσης είναι:
Αφιέρωμα στον Πρωτογενή Τομέα «Από το χωράφι στο ράφι» — Γιορτή κρασιού & τσίπουρου – Συναυλία με τον Παναγιώτη Λάλεζα με τίτλο «Ταξίδι στην Παράδοση» και τραγούδια από όλη την Ελλάδα και ακόμη η παραγωγικότητα της Θεσσαλίας, Τρόφιμα – Ποτά, εμπορικότητα και δράση σε μία έκθεση στις Καπναποθήκες της Καρδίτσας.
Είσοδος στην Έκθεση Δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής και για να παρακολουθείτε τις εξελίξεις της 13ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.karditsaexpo.gr
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ | |||
ΗΜΕΡΑ | ΕΚΔΗΛΩΣΗ | ΩΡΑ | ΤΟΠΟΣ |
Ωράριο Λειτουργίας της Έκθεσης: Καθημερινές 17.00-22.00 | Σαββατοκύριακο: 10.30-22.00 | |||
Παρασκευή 10/10/2014 | Εγκαίνια | 19:00-20:00 | Χώρος Καπναποθηκών Καρδίτσας |
Σάββατο 11/10/2014 |
Μεσημέρι
Ένας άνθρωπος που έχει συνδυάσει το όνομά του με την Ελληνική κουζίνα και τα Ελληνικά προϊόντα οδιεθνούς φήμης σεφ κ. Παναγιώτης Κοκκάλας, προωθεί την Ελληνική κουζίνα μαγειρεύοντας με τοπικά προϊόντα δημιουργώντας παραδοσιακά πιάτα με έναν άλλο αέρα.
|
13:00-15:00 | Χώρος εκδηλώσεων Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης |
Απόγευμα
Ημερίδα με θέμα: Ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα με επιδοτήσεις από το ΕΣΠΑ «Νέες Ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις» εισηγητής ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος |
18:00 | Χώρος εκδηλώσεων Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης | |
Βράδυ
μουσικοχορευτική παράσταση με τον Παναγιώτη Λάλεζα με τίτλο «Ταξίδι στην Παράδοση». Είσοδος 5€. |
21:00 | Χώρος εκδηλώσεων Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης | |
Κυριακή 12/10/2014 |
Πρωί
Ημερίδα με θέμα το Θεσμικό Πλαίσιο και τα Κριτήρια Ένταξης στον Τουρισμό Υπαίθρου – Αγροτουρισμό Εισηγητές : Νίκος Γάλλιος Πρόεδρος Ένωσης Αγροτουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας Κοντογιάννη Μαρία, Κοντογιάννη Σοφία μέλη της Ένωσης Αγροτουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας Παπαϊώννου Τρύφων, Ζαγίκλης Ναπολέων μέλη της Ένωσης Αγροτουρισμού Ηπείρου |
11:00 | Χώρος εκδηλώσεων Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης |
Ημερίδα με θέμα «ΚΡΑΣΙ-ΤΣΙΠΟΥΡΟ»
Εισηγητές : Θ. Καραθάνος Χημικός-Οινολόγος Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Οινολόγων Δ. Κυρίτσης Msc Χημικός-Οινολόγος
Παραδοσιακή Απόσταξη Τσίπουρου Σε συνεργασία με την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας και του Μορφωτικού Συλλόγου Γεωργικού. |
13:00 | Εξωτερικός Χώρος εκδηλώσεων Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης | |
Ο διεθνούς φήμης σεφ κ. Παναγιώτης Κοκκάλας, θα δημιουργήσει πιάτα με τσίπουρο και κρασί. | 14:30 | Χώρος εκδηλώσεων Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης | |
Τρίτη 14/10/2014 | Εκδήλωση με θέμα «Οικονομική κρίση & έξοδος αυτής μέσω συνεργατικών – συνεταιριστικών μορφών επιχειρηματικότητας» Εισηγητής Θεόδωρος Μεταξάς Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας |
19:00-21:00 | Αίθουσα εκδηλώσεων Επιμελητηρίου Καρδίτσας
Ηρ. Πολυτεχνείου 3 |