Ευχές για την ονομαστική του εορτή δέχθηκε ο νομάρχης


Μέσα σε γιορτινή και φιλική ατμόσφαιρα γιόρτασε την ονομαστική του εορτή, ο Νομάρχης Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος,  στο γραφείο του στην Νομαρχία όπου προσήλθαν αμέσως μετά την τελετή κατάδυσης του Σταυρού, πολίτες και εκπρόσωποι φορέων και αρχών του Νομού για να του μεταφέρουν τις θερμότερες ευχές τους.

   Τον επισκέφθηκαν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και των αρχών  του Νομού ανάμεσα  στους οποίους  και ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ Κύριλλος Χριστάκης, ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Σπύρος Ταλιαδούρος, ο Βουλευτής κ. Ντίνος Ρόβλιας, ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δομήνικος Βερίλλης συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, ο Δήμαρχος Κάμπου και πρόεδρος της ΑΝΚΑ κ. Κώστας Παπαλός, ο Δήμαρχος Πλαστήρα κ. Δημήτρης Τσιαντής, ο Διοικητής του Στρατοπέδου κ. Κατσιγιαννάκης, εκπρόσωποι των Αστυνομικών αρχών και της Τροχαίας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής  και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Κώστας Ψημμένος. Ευχές δέχθηκε επίσης από τους συνεργάτες του, Αντινομάρχες και Νομαρχιακούς Συμβούλους, από διευθυντές και υπαλλήλους των υπηρεσιών της Νομαρχίας  καθώς και από εκατοντάδες φίλους και συμπολίτες.  

    Το γραφείο του γέμισε από το πρωί με λουλούδια, δώρα και ευχετήριες κάρτες και τα τηλέφωνα χτυπούσαν συνεχώς από φίλους και συναδέλφους από όλη την Ελλάδα που ήθελαν να του ευχηθούν προσωπική και  οικογενειακή ευημερία και δύναμη για την εκπλήρωση του έργου του.

Προηγούμενο άρθρο Στον τόπο καταγωγής του γιόρτασε τα Θεοφάνεια ο Ν. Παππάς
Επόμενο άρθρο Αγιασμός των υδάτων στη λίμνη Στεφανιάδας