Ειδήσεις

Ευρύ πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Μουζακίου


Ο Δήμαρχος Μουζακίου και πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γιώργος Κωτσός συνοδευόμενος από τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Καλιώρα και Τσιρογιάννη επισκέφθηκε το Μαυρομμάτι όπου βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης η ασφαλτόστρωση του κεντρικού δρόμου του χωριού.

Ο κ. Κωτσός επιθεώρησε το έργο και έδωσε οδηγίες στο συνεργείο για την ορθή εκτέλεσή του και ζήτησε να επισπευστούν οι εργασίες καθώς επίκεινται οι κορυφαίες εκδηλώσεις τα «Καραϊσκάκεια» που θα γίνουν στη γενέτειρα του Ήρωα τη Δεύτερη ημέρα του Πάσχα.

Ασφαλτοστρώσεις επίσης προβλέπονται να γίνουν στον Κεντρικό Δρόμο του Μουζακίου Αντώνη Βασιλείου  όπως επίσης και στην οδό Καραϊσκάκη. Στο Μαυρομμάτι επίκειται ασφαλτόστρωση πέραν του Κεντρικού Δρόμου και της παράπλευρης οδού που διέρχεται μπροστά από το Δημοτικό Σχολείο, όπως επίσης και στον Οικισμό Γεωργίου Καραϊσκάκη.

Παράλληλα σε διαδικασία υλοποίησης βρίσκεται και η Αγροτική Οδοποιία των Κοινοτήτων του πρώην Δήμου Παμίσου, ένα έργο που έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Θεσσαλίας με συνολικό προϋπολογισμό 1.000.000 ΕΥΡΩ και προβλέπει ασφαλτοστρώσεις σε αγροτικούς δρόμους.

Σύντομα αναμένεται άδεια δημοπράτησης για ασφαλτόστρωση του δρόμου της Οξυάς που οδηγεί από το κέντρο του χωριού προς το Μοναστήρι της Αγίας Τριάδας, ένα έργο που θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ»

Στο μεταξύ μέσω της ΣΑΤΑ προβλέπονται ασφαλτοστρώσεις στο σύνολο σχεδόν των χωριών του Δήμου Μουζακίου.

Προηγούμενο άρθρο Έγινε αποδεκτή η παραίτηση του διοικητή των Νοσοκομείων Λάρισας
Επόμενο άρθρο Έργο αντιμετώπισης κατολισθητικών φαινομένων στο Δήμο Λ. Πλαστήρα