Ερώτηση για την άρση της οδικής απομόνωσης του Παλαμά


  Με Ερώτησή του προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και ΠΕΧΩΔΕ, ο Βουλευτής του Νομού μας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Ρόβλιας, θέτει το θέμα της άρσης της οδικής απομόνωσης της πόλης του Παλαμά και της ευρύτερης περιοχής. Ειδικότερα, ο κ. Ρόβλιας αναφέρεται κυρίως στην έλλειψη ουσιαστικής σύνδεσης του Παλαμά με τον αυτοκινητόδρομο Ε-65 και στην ανάγκη διαπλάτυνσης του δρόμου Δέλτα – Παλαμάς – Φαρκαδόνα.

Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ:

1) ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

2) ΠΕΧΩΔΕ

Θέμα:  Σύνδεση του Παλαμά με τον Ε-65 και άρση της οδικής απομόνωσης της πόλης.

Κύριοι Υπουργοί,

Δυστυχώς, η πόλη του Παλαμά και η ευρύτερη περιοχή βρίσκονται σε οδική απομόνωση. Ακόμη και με την έναρξη λειτουργίας, όταν αυτή γίνει, του αυτοκινητόδρομου Ε-65, ο Παλαμάς δεν θα έχει ουσιαστική σύνδεση προς αυτόν. Προς το παρόν είναι αναγκαία η άμεση διαπλάτυνση του δρόμου Δέλτα – Παλαμάς – Φαρκαδόνα, προκειμένου να μειωθεί το πρόβλημα και να καταστεί στοιχειωδώς επαρκής κυκλοφοριακά και ασφαλής αυτός ο άξονας. Πέραν βέβαια αυτού, απαιτείται χρηματοδότηση έργων άρσης της οδικής απομόνωσης του Παλαμά.

Κατόπιν αυτών, ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

Ποια μέτρα θα λάβουν συγκεκριμένα για την προώθηση και χρηματοδότηση της διαπλάτυνσης της ως άνω οδού και ποια άλλα για την άρση της οδικής απομόνωσης της πόλης του Παλαμά και ιδιαίτερα για τη σύνδεση της πόλης με τον Ε-65.»

Προηγούμενο άρθρο Ο νέος Κανονισμός Καθαριότητας του Δήμου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ημερίδα για την ανάδειξη των παρόχθιων οικοσυστημάτων