Ειδήσεις

Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας: Η τρομοκρατία δεν θα περάσει


   Το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την σύλληψη και προσαγωγή στο αστυνομικό τμήμα του Προέδρου της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό συν. Γιώργο Χότζογλου, του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας  Παναγιώτη  Κούκου καθώς και του Γενικού Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Αθήνας Κώστα Κουλούρη επειδή τόλμησαν να πάνε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και με μια συμβολική κίνηση και τηρώντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας, να σηκώσουν ένα πανό με ένα σύνθημα «ΠΕΙΝΑΜΕ» που δυστυχώς εκφράζει την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν σήμερα οι εργαζόμενοι στον κλάδο του Επισιτισμού- Τουρισμού.

Καταδικάζουμε και θα είμαστε αντίθετοι σε κάθε μορφή Κυβερνητικού αυταρχισμού, τρομοκράτησης και ποινικοποίησης θεμελιωδών εργατικών δικαιωμάτων.   

  Καλούμε την Κυβέρνηση να λάβει εδώ και τώρα μέτρα ενίσχυσης και προστασίας των εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό που βιώνουν συνθήκες ακραίας φτωχοποίησης καθώς και όλων των εργαζομένων σε εποχικά επαγγέλματα λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν τις προτάσεις που απέστειλε η Γ.Σ.Ε.Ε. στους αρμόδιους Υπουργούς.

Καταδικάζουμε για άλλη μια φορά τις συλλήψεις των συνδικαλιστικών στελεχών της Ομοσπονδίας Επισιτισμού-Τουρισμού και του Ε.Κ.Α. , εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους εργαζόμενους του κλάδου αυτού και δηλώνουμε ότι πάντα θα είμαστε δίπλα τους και θα τους στηρίζουμε.

 

Προηγούμενο άρθρο Ξύλο και πρόστιμα σε κομμωτήριο στην Καρδίτσα - Τι λένε οι πρωταγωνιστές
Επόμενο άρθρο Προσφορά τροφίμων στον Δήμο Παλαμά