Εργασίες βελτίωσης στο δρόμο Μεσενικόλα – Μορφοβούνι


Συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης-συντήρησης του Επαρχιακού οδικού δικτύου σε ολόκληρο το νομό στα πλαίσια της 5ης εργολαβίας «Βελτίωση-συντήρηση και αποκατάσταση του οδικού δικτύου Ν.Α. Καρδίτσας προϋπολογισμού 1.190.000,00€ με ΦΠΑ που ανατέθηκε με την αριθμ. 20/241/26-09-2008 απόφαση της Ν.Ε. Έργων και θα συνεχισθούν όσο το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

Ο Νομάρχης κ Αλεξάκος συνοδευόμενος από τον αντινομάρχη έργων κ. Νίκου επισκέφθηκε το Δήμο Πλαστήρα συναντήθηκε με τον Δήμαρχο του Δήμου και στη συνέχεια μετέβησαν στην περιοχή όπου μετά από αίτημα του Δημάρχου κ. Δημ. Τσιαντή εκτελούνται εργασίες ασφαλτοτάπητα σε συνολικό μήκος (4) τεσσάρων χιλιομέτρων περίπου που αφορούν τον παλαιό επαρχιακό δρόμο από κόμβο προς Μεσενικόλα-Μορφοβούνι – διασταύρωση με καινούργιο επαρχιακό δρόμο.

Όπως δήλωσε ο Νομάρχης κ Φ. Αλεξάκος η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καρδίτσας διαθέτει και θα συνεχίσει να διαθέτει σημαντικούς πόρους για βελτίωση, συντήρηση και αναβάθμιση του επαρχιακού δικτύου γιατί δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και στην ασφάλεια των οδηγών.

Προηγούμενο άρθρο Θα δώσουν συνέχεια στον αγώνα τους οι αγρότες του Νομού
Επόμενο άρθρο Οι εκδηλώσεις των Χριστουγέννων & η ουκρανοποίηση του πολιτισμού μας