Εργασίες βελτίωσης σε δρόμους της Αργιθέας


Συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης-συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου σε ολόκληρο το νομό στα πλαίσια της 5ης εργολαβίας «Βελτίωση-συντήρηση και αποκατάσταση του οδικού δικτύου Ν.Α. Καρδίτσας προϋπολογισμού 1.190.000,00€ με ΦΠΑ που ανατέθηκε με την αριθμ. 20/241/26-09-2008 απόφαση της Ν.Ε. Έργων και θα συνεχισθούν όσο το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

Ο Νομάρχης κ Αλεξάκος συνοδευόμενος από τον αντινομάρχη έργων κ. Νίκου επισκέφθηκε την περιοχή όπου εκτελούνται εργασίες ασφαλτοτάπητα σε συνολικό μήκος πέντε (5) χιλιομέτρων περίπου που αφορούν τμήματα στον επαρχιακό δρόμο Μουζάκι-Αργιθέα (1,4 χλμ), προς Βατσουνιά (0,5 χλμ), προς Δρακότρυπα (0,5 χλμ) ενώ πολύ σύντομα θα εκτελεστούν παρόμοιες εργασίες προς Οξυά (0,7 χλμ) και στο τμήμα Πευκόφυτο-Άγιος Νικόλαος σε μήκος 1,7 χλμ. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με τα 3,2 χλμ. που ασφαλτοστρώθηκαν τον περασμένο φθινόπωρο στο κεντρικό δρόμο πριν από την διασταύρωση προς Οξυά βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα του οδοστρώματος και τα ασφάλεια των Οδηγών.

Υπενθυμίζεται ότι στα πλαίσια της ίδιας εργολαβίας εκτελέστηκαν προ ημερών εργασίες ασφαλτοτάπητα στα οδικά τμήματα προς Πορτίτσα (0,65 χλμ), προς Ανθοχώρι (1,2 χλμ) και προς Ελληνόπυργο (0,85 χλμ.) ενώ μέχρι τώρα στα πλαίσια αυτής της εργολαβίας έχουν βελτιωθεί συνολικά 17,5 χλμ. επαρχιακού δικτύου.

Όπως δήλωσε ο Νομάρχης κ Φ. Αλεξάκος η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καρδίτσας διαθέτει και θα συνεχίσει να διαθέτει σημαντικούς πόρους για βελτίωση, συντήρηση και αναβάθμιση του επαρχιακού δικτύου.

Προηγούμενο άρθρο 5ο συνέδριο διαδημοτικού δικτύου υγείας & κοινωνικής αλληλεγγύης Ο.Τ.Α.
Επόμενο άρθρο Με νέα οχήματα εξοπλίζεται η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου