Πρωτοσέλιδο

Εργασίες αποκατάστασης στον δρόμο Καρδίτσας-Λάρισας


 Τα έργα βελτίωσης στο οδικό δίκτυο του επαρχιακού δρόμου Καρδίτσας-Λάρισας εκκίνησε η Π.Ε. Καρδίτσας.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο ανακατασκευής και αντικατάστασης ασφαλτοτάπητα σε τμήματα που εξαιτίας του πολύ μεγάλου φορτίου έχουν υποστεί φθορές.

Συγκεκριμένα, υλοποιούνται εργασίες και σημειακές παρεμβάσεις σε μήκος 2,5 χιλιομέτρων που αφορούν επίστρωση του οδοστρώματος με αντιολισθητικό ασφαλτοτάπητα τελευταίας γενιάς.

Η εκτέλεση των εργασιών κρίθηκε αναγκαία, καθώς το συγκεκριμένο τμήμα του οδικού άξονα εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες οχήματα και συνδέει οδούς με δημοτικά κέντρα, κοινότητες και περιφερειακά κέντρα με άλλες πόλεις και περιοχές πόλεων.

Τα σημεία όπου εκτελούνται οι εργασίες επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος, συνοδευόμενος από τον διευθυντή Τεχνικών Έργων κ. Δημήτρη Κουτρουμάνο και τον ανάδοχο του έργου.

Στο πλαίσιο της αυτοψίας, ο Κ. Νούσιος σημείωσε:

«Με σχέδιο, προγραμματισμό και καθημερινή δουλειά ανταποκρινόμαστε στις πραγματικές ανάγκες των συμπολιτών μας. Σε αγαστή συνεργασία και διαρκή επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και τις τοπικές κοινωνίες, θέτουμε σε προτεραιότητα έργα ουσίας, τα οποία παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μεταφοράς και ασφαλούς μετακίνησης.

Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις με άμεσο στόχο να δώσουμε τη δυνατότητα στην περιοχή μας να συγχρονιστεί με την εποχή μας».

 

Προηγούμενο άρθρο Σύσκεψη στην Π.Ε. και ενημέρωση στα μέλη του Συλλόγου Κρεοπωλών
Επόμενο άρθρο Σε νέα ευρωπαϊκά προγράμματα η Περιφέρεια Θεσσαλίας