Επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Καρδ. στο Μόναχο


 Το Επιμελητήριο Καρδίτσας πραγματοποίησε με επιτυχία Επιχειρηματική Αποστολή στο Μόναχο από  14-17 Ιουνίου 2009 με επικεφαλής της αποστολής τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κο Κων/νο Ψημμένο και την συμμετοχή εκπροσώπων από τις παρακάτω επιχειρήσεις:

ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ – (ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΥΡΟΠΙΤΤΑΣ – ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ)

ΠΡΙΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ –  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ – (ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΥ)

ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΙΑΣΩΝ ΑΕ – (ΣΦΑΓΕΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ)

ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – (ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ)

ΚΟΙΘΑΣ – ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε. – (ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ)

ΝΤΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – (ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΥΡΗΘΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ)

ΡΑΧΜΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ – (ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΝΤΟΜΑΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ)

ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – (ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ)

Την αποστολή συνόδευσαν η Διευθύντρια κα Γεωργία Κοτρώνη, η Προϊσταμένη κα Ελπίδα Παπαβασιλείου και το στέλεχος του ΚΕΤΑ κος Μανώλης Μαυρογιάννης.

Η αποστολή η οποία αποτελούνταν από Καρδιτσιώτες επιχειρηματίες του κλάδου τροφίμων και ποτών περιλάμβανε:

Α. Επιχειρηματικές συναντήσεις οι οποίες ξεπέρασαν τις διακόσιες (200) σε αριθμό  και πραγματοποιήθηκαν στα Γραφεία του Προξενείου μας στο Μόναχο στις 15 και 16/6  τόσο με Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Μόναχο όσο και με Γερμανούς ομολόγους τους.   

Β. Παράθεση δεξίωσης στα Γραφεία του Προξενείου μας στο Μόναχο προς τιμή των  Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών και με την παρουσία των Γενικής Προξένου στο Μόναχο. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης οι φιλοξενούμενοι επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα Καρδιτσιώτικα προϊόντα που παρασκευάστηκαν ειδικά για το μπούφε της δεξίωσης.

 Γ. Επιχειρηματικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στα Γραφεία του Γενικού Προξενείου μας στη Στουτγάρδη στις 17/6  με Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Περιοχή της Στουτγάρδης.     

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Nεβρόπολης Aγράφων
Επόμενο άρθρο Δυναμικά συνεχίζονται οι εκδηλώσεις σε όλο το Νομό