Επιτυχημένη εκδήλωση – ενημέρωση των αγροτών


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Καλλιφώνι την Κυριακή 15 Μαρτίου η πρώτη από τις 4 εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης σε συνεργασία με τον Τομέα Αγροτικής Πολιτικής της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Καρδίτσας.

Θέμα σε αυτό τον κύκλο εκδηλώσεων είναι «σύγχρονοι παραγωγικοί συνεταιρισμοί -ομάδες παραγωγών».

Εισηγητής ήταν ο κ. Κουτλιάμπας Νίκος πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, ο κ. Πέτρος Κωνσταντάκος από το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης και ο κ. Βαϊόπουλος, υπεύθυνος Αγροτικού της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Καρδίτσας.

Από την όλη διαδικασία φάνηκε ότι οι συλλογικές δράσεις είναι ικανές να δώσουν λύσεις και προοπτική στην Αγροτική Οικονομία της περιοχής μας.

Από την μεριά του ο κ. Βαϊόπουλος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ως βασικό εργαλείο της αγροτικής πολιτικής το εύρωστο και υγιές συνεταιριστικό κίνημα.

Επίσης ο κ. Πέτρος Κωνσταντάκος τόνισε ότι το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης έχει στην φιλοσοφία του την συνεχή ενημέρωση και επιμόρφωση όλων των πολιτών. Στην εκδήλωση ήταν επίσης ο γραμ. της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Καρδίτσας κ. Θανάσης Σίσκος, μέλη της Ν.Ε.Π ΠΑΣΟΚ ενώ από το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης παραβρέθηκαν η κ. Ελένη Χαντζιάρα και ο κ. Νίκος Παληοχωρίτης.

Προηγούμενο άρθρο «Ακολουθώντας το νερό από το χθες στο σήμερα»
Επόμενο άρθρο Eπέτειος απελευθέρωσης της Καρδίτσας από τις δυνάμεις του άξονα