Ειδήσεις

Επιστολή του Προέδρου Κοινότητας Λουτροπηγής Γιάννη Κατσαρού


Από την αρχή της τρέχουσας χρονιάς επανειλημμένα έχω ενημερώσει και κατ’ επανάληψη έχω υπενθυμίσει τη δημοτική αρχή για το πρόβλημα  ηλεκτροφωτισμού που παρουσιάστηκε στην πλατεία της Κοινότητας Λουτροπηγής.  Για κάποιον λόγο που δεν γνωρίζω ο ηλεκτροφωτισμός στο συγκεκριμένο σημείο έπαψε να λειτουργεί με αποτέλεσμα το κέντρο του χωριού να είναι βυθισμένο κάθε βράδυ στο σκοτάδι.

Είναι επιτακτική η ανάγκη ελέγχου της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης από ηλεκτρολόγο προκειμένου να εντοπιστεί το πρόβλημα και να αποκατασταθεί η βλάβη καθώς η παρούσα κατάσταση εγκυμονεί κινδύνους ασφάλειας για τους κατοίκους και τους διερχόμενους.

Σας υπενθυμίζω επίσης το αίτημά μου για την αποκατάσταση καμένων λαμπτήρων σε διάφορα σημεία του οικισμού, γεγονός που επίσης δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα ασφάλειας στους περίοικους.

Είναι σεβαστή και κατανοητή η προτεραιότητα που δίνουν οι φορείς στην αντιμετώπιση των ζητημάτων που προκύπτουν εξαιτίας της πανδημίας που ταλανίζει και τη δική μας χώρα. Τα προβλήματα στα χωριά μας όμως συσσωρεύονται γι’ αυτό και η περαιτέρω καθυστέρηση στην αντιμετώπιση  των θεμάτων που θέτω υπόψη σας εδώ και τόσο καιρό αδικεί τους κατοίκους του χωριού μας. Στην περίπτωση όμως που ο Δήμος αδυνατεί να ανταπεξέλθει σ’ αυτά τα βασικά του καθήκοντα και υποχρεώσεις τότε ενημερώστε με προκειμένου σε συνεννόηση με τους κατοίκους του χωριού να βρούμε μόνοι μας τρόπο να τα αντιμετωπίσουμε και να αποκαταστήσουμε τα προβλήματα που προέκυψαν.

Σας παρακαλώ λοιπόν για την άμεση παρέμβασή σας

 

 

Προηγούμενο άρθρο Λειτουργία λαϊκής αγοράς στο Δήμο Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Κάλεσμα-έκκληση της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων για αιμοδοσία