Επισκέψεις Κώστα Τσιάρα σε Δ.Δ. του Νομού


  Επισκέψεις σε Δημοτικά Διαμερίσματα του νομού πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας νομού Καρδίτσας Κώστας Τσιάρας.

      Την περασμένη εβδομάδα παρέστη στη θεία λειτουργία της Ιεράς Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Μεταμόρφωση και την επόμενη ημέρα στο αντίστοιχο εξωκλήσι στα Πετρίλια.

      Ανταποκρινόμενος σε προσκλήσεις φίλων παραευρέθηκε σε πολιτιστικές και εορταστικές εκδηλώσεις στον Ελληνόπυργο, όπου εγκαινίασε έκθεση ζωγραφικής καταξιωμένων καλλιτεχνών, στην Απιδιά, Λουτρό, Αχλαδιά και υπαίθριο θέατρο Κτημένης.

      Ακόμα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Βουλευτής Κώστας Τσιάρας, συνεχίζει το πρόγραμμα των περιοδειών και των επαφών του, δίνοντας ενεργό παρόν στα τοπικά δρώμενα και σε θέματα που αφορούν τους πολίτες.

      Οι επισκέψεις αυτές συνδυάστηκαν και με ουσιαστικές επαφές των ανθρώπων της τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και με πολλούς επισκέπτες που αυτή την περίοδο κάνουν τις διακοπές τους.

      Ο Βουλευτής θα συνεχίσει και τις επόμενες ημέρες τις περιοδείες στα ορεινά και πεδινά διαμερίσματα του νομού προκειμένου να έχει άμεση επαφή με τους κατοίκους ανταλλάσοντας απόψεις για θέματα και προβλήματα, που αφορούν την κάθε περιοχή.

Προηγούμενο άρθρο Το μοντέλο της βιώσιμης ανάπτυξης θα δώσει πνοή στα ορεινά χωριά
Επόμενο άρθρο Δήλωση Αντιδημάρχου για την έγκριση συμβάσεων μίσθωσης έργου