Επιμελητηριακά Νέα


 

  1. Το Επιμελητήριο Καρδίτσας έστειλε επιστολή στην Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: «Το Επιμελητήριο Καρδίτσας έγινε αποδέκτης πολλών διαμαρτυριών από επιχειρήσεις-μέλη του, που αφορούν στην αιφνιδιαστική αύξηση κατά 6% των Ασφαλίστρων του Ο.Α.Ε.Ε. Με δηλωμένη την πάγια άποψη των Επιμελητηρίων ότι οι αυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές δεν πρέπει να υπερβαίνουν τον πληθωρισμό, θεωρούμε υπερβολική την αύξηση αυτή και ως εκ τούτου εκφράζουμε την αντίθεσή μας. Επίσης θεωρούμε σημαντική την αύξηση – παράλληλα – κατά το ήμισυ (3%)  των συντάξεων που χορηγεί ο Ο.Α.Ε.Ε. στους ασφαλισμένους-μέλη του».
  2. Πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο  Αθηνών δωρεάν Σεμινάρια με τη συμμετοχή επιχειρηματιών και  στελεχών  μικρομεσαίων επιχειρήσεων το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαΐου 2009.
  3. O Ελληνικός Οργανισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Χειροτεχνίας (Ε.Ο.Μ.Μ.Ε.Χ.), το Επιμελητήριο Καρδίτσας και το Κέντρο Επιχειρηματικής & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΚΕΤΑ) Θεσσαλίας στα πλαίσια των προσπαθειών τους για την έγκυρη πληροφόρηση και ενημέρωση των ενδιαφερομένων, διοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

«Ενίσχυση Επιχειρηματικότητας νέων και γυναικών – Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα ΙΙ»

την Παρασκευή 29 Μαΐου 2009 και ώρα 19.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας (Ηρώων Πολυτεχνείου 3).

με ομιλητές τον Πρόεδρο του ΕΟΜΜΕΧ κο Γιώργου Σουφλιά και τον Διευθυντή Επιχειρηματικότητας του Ε.Ο.Μ.Μ.Ε.Χ. κο Γιώργο Μπόλα.

  • 4. Ο Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια, διοργανώνει επιχειρηματικές συναντήσεις για τον κλάδο των εκκλησιαστικών ειδών και του θρησκευτικού τουρισμού στην Καλαμπάκα 3-6/7/2009 με προσκεκλημένους εκπροσώπους ξένων επιχειρήσεων από τη Ρωσία, τη Σερβία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.
  1. Συμμετοχή του Προέδρου, μελών της Δ.Ε. και του Δ.Σ. ως και της  Διευθύντριας  και υπηρεσιακών παραγόντων σε πληθώρα συσκέψεων, ομιλιών, ημερίδων, εκδηλώσεων, συνεδριάσεων κ.λ.π., που έγιναν από την προηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. , μέχρι  σήμερα στην Καρδίτσα και άλλες περιοχές της Χώρας.
  • 6. Αποστολή στο Επιμελητήριό μας διαφόρων ανακοινώσεων για Διεθνείς Εκθέσεις Εσωτερικού και Εξωτερικού διοργάνωση Εμπορικών Αποστολών, προκηρύξεων διαγωνισμών ως και προσφορές και ζητήσεις οίκων του εξωτερικού. (Για όλα αυτά έχουν γίνει σχετικές ανακοινώσεις στον τύπο και δημοσίευση στο site Επιμελητηρίου http://www.karditsacci.gr/).

     

    

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση του Ν. Παππά για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών
Επόμενο άρθρο Απορίες ενός υποψήφιου εθελοντή αιμοδότη