Ειδήσεις

Επίσκεψη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά στον Δ/κτη του Γ.Ν.


Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Γκαζούνη, τον Αντιπρόεδρο κ. Σπυρίδων Μπενέκη, τον έφορο κ. Νικήστρατο Πέτρου και τον Γενικό Γραμματέα κ. Ευάγγελο Τρουβά, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη την Τρίτη 01 Νοεμβρίου 2016 στον Διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Βάιο Βαρελά.
Η συνάντηση διεξήχθη μέσα σε άριστο κλίμα, ενδεικτικό των σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού, παρουσία του Διευθυντή του τμήματος Αιμοδοσίας κ. Κων/νου Αθανασίου -που συνόδευσε την αντιπροσωπεία του Σ.Ε.Α.Π.- και της κ. Αικατερίνης Γραββάνη,  Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ. Ν. Καρδίτσας.
Ο πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Π. στη σύντομη ομιλία του ενημέρωσε τον κ. Βαρελά για το έργο και  τις δράσεις που έχει αναλάβει ο Σύλλογος στα οκτώ (8) χρόνια λειτουργίας του. Εξήρε επίσης τη συνεργασία που υπάρχει με το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας και τον Δντή κ. Κων/νο Αθανασίου.
Ο Δκτης του Νοσοκομείου εκτίμησε ιδιαίτερα την παρουσία της αντιπροσωπείας του Δ.Σ., έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την λειτουργία του Συλλόγου και παράλληλα δήλωσε ότι θα σταθεί δίπλα του εάν και όποτε του ζητηθεί.
* Η αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά επισκέφθηκε επίσης και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον μεγάλο άτυχο Δημήτρη Ζάγγο, αθλητή του Γ.Σ. Φύλλου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου (29/10) με αντίπαλο τους Πελασγούς Μεγάλων Καλυβίων στο κλειστό του Παλαμά.

Προηγούμενο άρθρο Ρίψεις εμβολίων από αέρα για τη λύσσα από την Διεύθυνση Κτηνιατρικής
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα