Επίσκεψη του Νομάρχη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας


 Τη Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας επισκέφθηκε ο Νομάρχης κ. Φώτης Αλεξάκος, συνοδευόμενος από τον αντινομάρχη έργων Βασίλη Νίκου και τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας, κ. Στ. Τσιαμούρα, προκειμένου να ενημερωθεί για το έργο της και κυρίως για να συζητήσει με τα στελέχη των δυνάμεων πυρόσβεσης, τα προβλήματα και της ανάγκες τους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του έγινε ενημέρωση για την μέχρι τώρα δραστηριότητα τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρετούντες πυροσβέστες αλλά και γενικότερα η Υπηρεσία. 

Ο Διοικητής κ Πούλιος αλλά και τα άλλα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενημέρωσαν το Νομάρχη ότι η φετινή περίοδος είναι πιο επικίνδυνη λογω της μεγάλης βλάστησης που παρατηρείται φέτος σε ολόκληρο το νομό. Για το λόγο αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και επαγρύπνηση από όλους και τόνισαν ότι είναι επιτακτική ανάγκη να συνεργάζονται όλοι μαζί τους (Δήμοι, εθελοντικές ομάδες κλπ) αλλά και ο κάθε πολίτης χωριστά.

Τέλος ο Διοικητής επισήμανε στο Νομάρχη την ανάγκη συντήρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων της Πυροσβεστικής.

Ο Νομάρχης από την μεριά του εκδήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στο πραγματικά δύσκολο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην Διοίκηση και το προσωπικό για την μέχρι τώρα επιτυχή αντιμετώπιση των περιστατικών που σημειώθηκαν στο νομό, τόνισε ότι η Ν.Α Καρδίτσας, οι Δήμοι και όλοι οι φορείς του νομού είναι στο πλευρό των πυροσβεστών για να τους υποστηρίξουν στο δύσκολο έργο τους και δεσμεύτηκε ότι, παρά την έλλειψη αρμοδιότητας άμεσα η Τεχνική Υπηρεσία της ΝΑ θα επισκεφθεί το κτίριο και θα εκπονήσει μελέτη συντήρησης του κτιρίου και θα ζητήσει από το Υπουργείο Εσωτερικών Δ.Δ και Δημόσιας Τάξης την οικονομική ενίσχυση προκειμένου να εκτελεστούν όσο πιο σύντομα γίνεται οι εργασίες συντήρησης του κτιρίου. Επίσης θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί για την επίλυση κάθε μικροπρόβληματος που βελτιώνει την λειτουργία της υπηρεσίας

Προηγούμενο άρθρο Με επιτυχία η εκδήλωση του ΔΩΚ της Ευρωπ. Ημέρ. Μουσικής
Επόμενο άρθρο Ολοκληρώνονται το βράδυ της Παρασκευής οι εκδηλώσεις