Επίσκεψη του Νομάρχη σε έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου του Νομού


 Συνεχίζονται με ικανοποιητικό ρυθμό οι εργασίες βελτίωσης  και συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου του Νομού και ειδικότερα οι εργασίες που προβλέπονται από την εργολαβία  «Βελτίωση  οδού από Δέλτα Μητρόπολης έως κόμβο Μεσενικόλα» προϋπολογισμού € 1.400.000  ­με Φ.Π.Α.

Αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση του τμήματος του οδικού κυκλώματος της λίμνης Πλαστήρα από το Δέλτα του οικισμού της Μητρόπολης μέχρι να συναντήσουμε τη βελτιωμένη οδό πριν τη διασταύρωση για το Μεσενικόλα. Το έργο περιλαμβάνει εκσκαφές, οδοστρωσία, ασφαλτικά  και τον ηλεκτροφωτισμό. Επίσης περιλαμβάνει την κατασκευή νέας οδικής γέφυρας μήκους 33 μ. στον ποταμό Γάβρα για τη δημιουργία δυο ξεχωριστών κλάδων κυκλοφορίας, κατασκευή 2 πεζογεφυρών εκατέρωθεν της παλιάς γέφυρας και κατασκευή 3 ισόπεδων κόμβων  (Δέλτα, Αναψυκτήριο και Ξενώνας Μητρόπολης).

Την περιοχή των έργων επισκέφθηκε ο Νομάρχης Φώτης  Αλεξάκος συνοδευόμενος από την Αντινομάρχη Έργων Δέσποινα   Μανασή, την  Διευθύντρια της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Μαρία Τσέλιου καθώς και από τους μηχανικούς της ίδιας Διεύθυνσης Λίτσα Νταλανίκα και Πέτρο Κωνσταντάκο. Επισκέφθηκαν  συγκεκριμένα το Μοσχάτο και την  Μητρόπολη όπου και ενημερώθηκαν από τον εργολάβο κ. Κατσιάβα για την πορεία των εργασιών, οι οποίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν σύντομα.

Όπως δήλωσε ο Νομάρχης Φώτης  Αλεξάκος «Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καρδίτσας διαθέτει και θα συνεχίσει να διαθέτει σημαντικούς πόρους για τη βελτίωση τη συντήρηση και την αναβάθμιση του οδικού δικτύου του Νομού, με σκοπό την καλύτερη κυκλοφορία των οχημάτων καθώς και  την ελαχιστοποίηση των κινδύνων και των τροχαίων ατυχημάτων».

Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζεται το Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Πρόληψης
Επόμενο άρθρο «ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ» ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ