Επίσκεψη του Νίκου Παππά στα χωριά του Δήμου Μουζακίου


Την άποψη ότι η ανάπτυξη του ορεινού όγκου της Καρδίτσας πρέπει να συνδυαστεί με ουσιαστικές ευκαιρίες για την παραμονή και τη δραστηριοποίηση των κατοίκων των περιοχών αυτών στον τόπο τους, εξέφρασε το μέλος της Κ.Ε. της Ν.Δ. και πολιτευτής Καρδίτσας Νίκος Παππάς σε επίσκεψή του στα Δημοτικά Διαμερίσματα Βατσουνιάς, Δρακότρυπας και Πορτής του Δήμου Μουζακίου.

Ο κ. Παππάς συζήτησε με τους κατοίκους των ορεινών χωριών τα ιδιαίτερα προβλήματα της περιοχής με έμφαση στον τομέα της οδοποιίας, για την εξασφάλιση καλύτερης και ασφαλέστερης πρόσβασης σε σημεία που παραμένουν δυσπρόσιτα, κυρίως τη χειμερινή περίοδο.

Η κτηνοτροφική παραγωγή αποτελεί σημαντικό παράγοντα ανάπτυξης της περιοχής και πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα η παροχή ουσιαστικών κινήτρων για την εγκατάσταση βιώσιμων κτηνοτροφικών μονάδων και τη συγκρότηση ομάδων παραγωγών, με παράλληλη λήψη δραστικών μέτρων ελέγχου της διακίνησης  των προϊόντων για την προστασία τους από τα κυκλώματα των μεσαζόντων.

Οι υποδομές στην περιοχή είναι σήμερα πολύ καλύτερες απ ότι στο κοντινό παρελθόν και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας, τόνισε ο κ. Παππάς, όμως δεν μπορούμε να μένουμε σ’  αυτά, αφού πάντα υπάρχουν περισσότερα που μπορούμε να πετύχουμε.

Προηγούμενο άρθρο Ερώτηση Ρόβλια για την διακοπή λειτουργίας του υποκ. Εθν. Ασφαλιστικής
Επόμενο άρθρο Έκτακτη Γ.Σ. Συλλόγου Εκπ/κων Π/θμιας «Ν. Πλαστήρας»