Επίσκεψη του κ. Σ. Ταλιαδούρου στο Δήμο Ταμασίου


 Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σπύρος Ταλιαδούρος κατά την επίσκεψή του στο Δήμο Ταμασίου πραγματοποίησε συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Βασίλη Μόσχο, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους Προέδρους των Δημοτικών Διαμερισμάτων όπου συζητήθηκαν αναλυτικά τα θέματα και τα προβλήματα του Δήμου.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την περιοχή όπως η συνέχιση  της χρηματοδότησης από το Υπουργείο Γεωργίας μέσω του προγράμματος «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» του έργου «Ολοκλήρωση αρδευτικών έργων – Κλειστά δίκτυα στα όρια του Ν. Καρδίτσας», η σύσταση φορέα διαχείρισης του έργου Σμοκόβου και η  ένταξη της κατασκευής του έργου «Κόμβος Ανάβρα – Αχλαδιά – Λεονταρι – Ασημοχωρι – Γραμματικό – Θαυμακος Φθιώτιδας» στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου Ε-65 στο οποίο προβλέπεται και η κατασκευή παράλληλων έργων οδοποιίας.

Παράλληλα συζητήθηκαν θέματα υποδομών στον τομέα της Παιδείας με συντηρήσεις και επισκευές σχολικών μονάδων ενώ οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενημέρωσαν τον κ. Ταλιαδούρο για τα έργα που προγραμματίζονται από το Δήμο την τρέχουσα περίοδο.

Ο κ. Ταλιαδούρος διαβεβαίωσε τόσο το Δήμαρχο Ταμασίου όσο και τους Δημοτικούς Συμβούλους ότι η Κυβέρνηση στηρίζει το έργο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την ουσιαστική ανάπτυξη της ελληνικής Περιφέρειας. Συγκεκριμένα ο κ. Ταλιαδούρος μεταξύ άλλων σημείωσε τα εξής:

«Στόχος μας είναι να προωθήσουμε όλα εκείνα τα μέτρα και να υλοποιήσουμε τα έργα που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής των πολιτών του Δήμου Ταμασίου.

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήσαμε με τον Δήμαρχο κ. Μόσχο και τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εξετάσαμε ένα προς ένα όλα τα ζητήματα που αφορούν στο Δήμο Ταμασίου ώστε να προχωρήσουμε στην επίλυση και στην προώθηση των θεμάτων.

Οι συναντήσεις μου με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα συνεχιστούν σε όλο τον Νομό Καρδίτσας με κοινό στόχο την ανάπτυξη των υποδομών σε κάθε Δήμο της Καρδίτσας και την βελτίωση των συνθηκών της καθημερινής ζωής των πολιτών μας».

Προηγούμενο άρθρο Κατασκευή του δρόμου Αχλαδιά-Καππαδοκικό-Γεφύρια
Επόμενο άρθρο ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Μελετώντας τα, να κλαις