Επίσημη έναρξη εκδηλώσεων «Χριστούγεννα 2008 – Πρωτοχρονιά 2009»


Υλοποιεί η ΔΗ.Κ.Ε.Κ. με τη στήριξη του Δήμου Καρδίτσας. 

Οι τελευταίες λεπτομέρειες διευθετούνται πλέον, έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα για την επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Η ΔΗ.Κ.Ε.Κ. ύστερα από πολύμηνη επεξεργασία του προγράμματος, προγραμμάτισε πληθώρα ποιοτικών εκδηλώσεων για κάθε ηλικία, έτσι ώστε οι Άγιες Ημέρες που ακολουθούν, να εορταστούν με κάθε επισημότητα και πολύπλευρα οφέλη τόσο για τους δημότες όσο και για τους επαγγελματίες της πόλης αλλά και του Νομού ευρύτερα.

Η επίσημη έναρξη θα ξεκινήσει την ερχόμενη Παρασκευή στις 7 το απόγευμα, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καρδίτσας σε επίκαιρα ακούσματα των ημερών, θα ακολουθήσει εμφάνιση  της ορχήστρας χάλκινων πνευστών «Μακεδονικός Ήχος», ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με τη συναυλία του γνωστού ερμηνευτή Βασίλη Λέκκα.

Παράλληλα, ο Αη Βασίλης θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στο σπιτάκι του μοιράζοντας δώρα, ενώ το καρουζέλ που θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία αναμένεται να αποτελέσει  πόλο έλξης μικρών και μεγάλων συν-δημοτών αλλά και επισκεπτών της περιοχής μας.

          Τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει σε πολλές χιλιάδες αντίτυπα το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων με αναλυτικές αναφορές για τα δρώμενα που θα πραγματοποιούνται κάθε ημέρα, ενώ για πρώτη φορά σε κεντρικές οδούς και πεζοδρόμους της πόλης, θα ακούγονται κατά τη διάρκεια της ημέρας μελωδίες ανάλογες των ημερών, ανακοινώσεις για τις εκδηλώσεις που θα ακολουθούν, καθώς και διαφημιστικά μηνύματα επιχειρήσεων της πόλης μας.

          Η ΔΗ.Κ.Ε.Κ. καλεί όλους τους Καρδιτσιώτες να συμμετάσχουν ενεργά στις εκδηλώσεις, να ψυχαγωγηθούν με ποιοτικά δρώμενα και να απολαύσουν το πρόγραμμα που ετοιμάστηκε για τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων.    

Προηγούμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Αποφάσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής Έργων