Ειδήσεις

Εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στην Καρδίτσα


Από την Π.Ε. Καρδίτσας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων το οποίο έχει ως εξής:

Πέμπτη,  21 Νοεμβρίου 2019

Σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων, καθώς και των Καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, από 8ης πρωινής ώρας μέχρι και τη δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2019.

Ώρα 08:30’ π.μ.: Επίσημη έπαρση της σημαίας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης με μέριμνα του Α.Δ. Φρουράς Καρδίτσας και με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

Φωταγώγηση των Δημόσιων και Δημοτικών Καταστημάτων καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της ημέρας του εορτασμού.

Ώρα 10:00’ π.μ.: Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης με τη χοροστασία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κκ. Τιμοθέου. Προσέλευση επισήμων στη δοξολογία από τις 09:30 π.μ. έως τις 09:45 π.μ. Ομιλία στην εκκλησία από κατάλληλο εκπαιδευόμενο υποψήφιο Στρατονόμο της 2019 Δ’ ΕΣΣΟ του κέντρου εκπαιδεύσεως Στρατονομίας.

Ώρα 10:30’ π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση στον προ του ηρώου πεσόντων χώρο. Κατάθεση στεφάνων από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη, τον Α.Δ. Φρουράς Καρδίτσας, το Δήμαρχο Καρδίτσας, τον Αστυνομικό Δ/ντή, το Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Εφεδροπολεμιστικές Οργανώσεις, Εκπροσώπους Αναπηρικών Οργανώσεων, Εκπροσώπους Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, Πολιτικών Κομμάτων, Πολιτικές Νεολαίες και εκπροσώπους νομικών προσώπων.

Ώρα 17:00’ μ.μ.:  Υποστολή Σημαίας.

Τα της ιεροτελεστίας θα ρυθμιστούν από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, ενώ παρακαλείται ο Α.Δ. Φρουράς Καρδίτσας για τη διάθεση των αναγκαίων για τη δέηση και το τμήμα απόδοσης τιμών, ο Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας για τη διάθεση της Δημοτικής Φιλαρμονικής και μικροφωνικών εγκαταστάσεων, η Αστυνομική Δνση Καρδίτσας για την εύρυθμη τήρηση της τάξης.

Μετά τη λήξη των εορταστικών εκδηλώσεων ο Διοικητής του ΚΕΣΝ και Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Ν. Καρδίτσας θα παραθέσει καφέ στις Αρχές της Πόλης στην καφετέρια Oscar (κεντρική πλατεία).

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Δήμος Παλαμά συγχαίρει τον Στέφανο Τσιτσιπά
Επόμενο άρθρο Συγχαρητήρια του Γ. Κωτσού στον Στέφανο Τσιτσιπά