Διετάχθη εξέταση για την προβολή στο διαδίκτυο εταιριών


  Ο Βουλευτής Καρδίτσας και τ. Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Σπύρος Ταλιαδούρος με ερώτηση του στη Βουλή είχε φέρει το θέμα της προβολής στο διαδίκτυο ιδιωτικών εταιρειών που αναλαμβάνουν της συγγραφή πτυχιακών και διπλωματικών εργασιών για λογαριασμό φοιτητών.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χ. Καστανίδης στην απάντηση του αναφέρει ότι διετάχθη η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από τη Δ/νση Ασφάλειας.

Ειδικότερα η απάντηση έχει ως εξής:

«Σε απάντηση της αριθμ. 5762/8-2-2010 ερώτησης που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Σ. Ταλιαδούρος και κατά το μέρος που αφορά τις αρμοδιότητες του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

Κατόπιν του αριθμ. 678/9-6-2009 εγγράφου του Υπουργείου Παιδείας και της αριθμ. 2476/2009 παραγγελίας του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, σχετικά με την από 3-6-2009 επιστολή του Υπουργού Παιδείας για την προβολή στο διαδίκτυο ιδιωτικών εταιρειών που αναλαμβάνουν τη συγγραφή πτυχιακών και διπλωματικών εργασιών, διετάχθη, αρχικά στις 25-6-2009 και στη συνέχεια στις 12-1-2010, η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Διεύθυνση Ασφάλειας – Υ.Δ.Ο.Ε.Α.Η.- Τμήμα 5ο Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου και εκκρεμεί μέχρι σήμερα (αριθμ. δικογρ. Γ09/4041)»

Προηγούμενο άρθρο «Καλλικράτης» και στα σχολεία μας
Επόμενο άρθρο Χρειαζόμαστε μια πολιτική επανάσταση και όχι απλά αλλαγή οικονομικής πολιτικής