Εντυπωσιακά χορευτικά, κέφι, χορός στο Αμπελικό


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Μουσικοχορευτική βραδιά, στο Αμπελικό που συνδιοργάνωσαν ο δραστήριος Μορφωτικός Σύλλογος και ο Δήμος Ιτάμου, το Σάββατο το βράδυ, στην πλατεία του Τ.Δ.

Από νωρίς η πλατεία κατακλύστηκε από κόσμο όλων των ηλικιών.

          Το πρόγραμμα άρχισε με χαιρετισμούς του Προέδρου του Μ.Σ. Αμπελικού κο Νίκου Αποστόλου και του Δημάρχου Ιτάμου Βασίλη Τσαντήλα.

          Ακολούθησαν τα χορευτικά τμήματα του Μ.Σ Αμπελικού, παιδικά και εφήβων που με χοροδιδάσκαλο τον κο Γαρουφαλιά απέδωσαν χορούς της Θεσσαλίας, Θράκης και λαϊκά, καταχειροκροτούμενα.

          Στη συνέχεια το χορευτικό τμήμα γυναικών του Μ.Σ. Αμαράντου, απέδωσε χορούς παραδοσιακούς από το Μαστρογιάννη, που δίδαξε η Δημοτική Σύμβουλος κα Κωνσταντίνου Ευαγγελία.

          Το πρόγραμμα των παραδοσιακών χορών έκλεισε ο χορευτικός Όμιλος Λάρυμνας Λοκρίδος, παρουσιάζοντας χορούς της Ρούμελης, της Μ. Ασίας και Νησιώτικα, εντυπωσιάζοντας το κοινό με την απόδοση και τα κουστούμια.

          Ακολούθησε διασκέδαση με Αγραφιώτικη Δημοτική Ορχήστρα (Κουμπαρέλου Ταξ., Σούφλα Γ., Αποστολακούλη Στ., Ηλ. και Τσιάρα Κ. ) ως αργά τα μεσάνυχτα με τη συμμετοχή όλων και κυρίως των Γυναικών και της Νεολαίας του Αμπελικού. Τον χορό έσυρε πρώτος ο Ιερέας Νικόλαος Μυλωνάς με τους Αιρετούς του Τ.Δ Αμπελικού.

Προηγούμενο άρθρο Blood Brothers: Το απόλυτο μιούζικαλ
Επόμενο άρθρο Νοθεία στη συνταγματική αναθεώρηση καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ