Ενημερωτική συνάντηση για θέματα και πρακτικές πάνω στο σύγχρονο τάβλι


Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή διεξήχθη το 6ο τουρνουά Σύγχρονου Τάβλι (Backgammon) το οποίο διοργάνωσε ο Φυσιολατρικός Όμιλος Καρδίτσας την Πέμπτη 23/5 στο καφέ Τρίπτυχο. Στους αγώνες πρώτευσε ο Φώτης Φώτου ενώ την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Άρης Γαλιατσάτος. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός της συνεχούς προσέλευσης νέων παικτών – φίλων του αθλήματος αλλά και η συμμετοχή και γυναικών αθλητριών οι οποίες ανταγωνίζονται επάξια τους άνδρες συμπαίκτες τους.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της προσπάθειας του Φ.Ο.Κ. για την διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος αλλά και για την προετοιμασία των Καρδιτσιωτών αθλητών εν όψει του μεγάλου τουρνουά του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην πόλη μας στις 31/5 και 1 & 2/6 στο Thessalikon Grand που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Backgammon σε συνεργασία με τον Φυσιολατρικό Όμιλο Καρδίτσας. Το εν λόγω τουρνουά θα συγκεντρώσει στην περιοχή μας μεγάλο αριθμό καταξιωμένων Ελλήνων αθλητών διεκδικητών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος σε όλη την Ελλάδα. Στο τουρνουά αυτό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι το επιθυμούν και οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία θέση στους τελικούς αγώνες του πρωταθλήματος αλλά και να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία αγωνιζόμενοι με αντιπάλους τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες αθλητές.

Ο Φ.Ο.Κ. συνεχίζοντας τις αγωνιστικές δραστηριότητες στην πόλη μας και για την καλύτερη προετοιμασία των παικτών του, διοργανώνει την επόμενη Τρίτη 28/5 ενημερωτική συνάντηση παικτών και φίλων για ενημέρωση και συζήτηση πάνω σε τεχνικά θέματα και πρακτικές του Σύγχρονου Τάβλι που θα πραγματοποιηθεί επίσης στο καφέ Τρίπτυχο.

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση περιφερειάρχη Θεσσαλίας για το κόστος των δηλώσεων του ΟΣΔΕ
Επόμενο άρθρο Ο Κ. Τσιάρας για την κατάσταση στη Συρία