Ειδήσεις

Ενημέρωση της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού


Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της κατάκτησης του 43ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού, θα πραγματοποιήσει στις 16 Απριλίου 2016 διήμερη εκδρομή στο Στάδιο Καραϊσκάκη συμμετέχοντας στην ερυθρόλευκη φιέστα, που θα λάβει χώρα στον ποδοσφαιρικό αγώνα απέναντι στην ομάδα της Καλλονής.

Παράλληλα, η γυναικεία ομάδα της Σχολής του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει αντίστοιχη ομάδα των Ακαδημιών του Ολυμπιακού αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.

Όσοι μικροί και μεγάλοι φίλοι του ποδοσφαίρου θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε αυτή την εκδρομή γνώσης και διασκέδασης έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή έως το Σάββατο 2 Απριλίου.

Καλωσορίζουμε στο επιτελείο του Ολυμπιακού την κ. Μαρία Ντηλιά που αναλαμβάνει τη θέση της υπεύθυνης επικοινωνίας της Σχολής. Οι ενδιαφερόμενοι για την εκδρομή, το πρόγραμμα προπονήσεων της Σχολής και νέες εγγραφές, μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Μαρία Ντηλιά στο 6972552526. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους προπονητές της Σχολής Ποδοσφαίρου κ. Θωμά Ριζογιάννη στο 6951622933 και κ. Ίβανα Ζντράβκοβιτς στο 6981955615.

Προηγούμενο άρθρο Προσλήψεις νοσηλευτών στην 5η ΥΠΕ – Οι θέσεις για την Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Η πρώτη καραγκούνα ρομποτάκι από τη Θεσσαλική Νεολαία Ευρώπης