Ενίσχυση των υγειονομικών υπηρεσιών του ΙΚΑ Καρδίτσας


Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σπύρος Ταλιαδούρος με έγγραφά του προς την Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Φάνη Πάλλη Πετραλιά και τον Διοικητή του ΙΚΑ κ. Γεώργιο Μέργο επεσήμανε την ανάγκη ενίσχυσης των υγειονομικών υπηρεσιών του ΙΚΑ Καρδίτσας.

Συγκεκριμένα το κείμενο της επιστολής του κ. Υφυπουργού έχει ως εξής:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την ανάγκη ενίσχυσης των υγειονομικών υπηρεσιών του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ), του νομού Καρδίτσας, προκειμένου αυτές να εξυπηρετούν πληρέστερα τις αυξημένες ανάγκες ιατρικής περίθαλψης των κατοίκων του.

Ειδικότερα, θεωρώ ότι η περαιτέρω στελέχωση των υπηρεσιών του ΙΚΑ με τρεις (3) παθολόγους (οικογενειακούς γιατρούς), δύο (2) καρδιολόγους, ένα (1) δερματολόγο, ένα (1) ΩΡΛ, έναν (1) ουρολόγο, ένα (1)  μικροβιολόγο, έναν (1) ψυχίατρο, έναν (1) οφθαλμίατρο, ένα (1) γυναικολόγο, έναν (1) ακτινολόγο και ένα (1) βοηθό ακτινολογικού εργαστηρίου θα κάλυπτε πλήρως τις ανάγκες περίθαλψης των κατοίκων του νομού Καρδίτσας

Σας επισυνάπτω επίσης  την από 26/3/08 επιστολή μου προς τον Διοικητή του ΙΚΑ, κ. Γ. Μέργο καθώς επίσης και το με αρ. πρωτ. 551/22.03.08 υπόμνημα  του Σωματείου Συνταξιούχων ΤΕΒΕ- ΤΑΕ – ΤΣΑ – ΟΑΕΕ Σοφάδων και Περιχώρων, προς ενημέρωση σας».

Προηγούμενο άρθρο Κόντρα για την τροπολογία για τις ΔΕΚΟ εν όψει της ψήφισής της στη Βουλή
Επόμενο άρθρο Oριστική εγκατάλειψη αμπελώνων (πριμοδότηση εκρίζωσης)