Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020, εορτή του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Ιακώβου (Τσαλίκη) του νέου του εν Ευβοία, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου και ώρα 5:30΄μ.μ., επί τη εορτή του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Ιακώβου (Τσαλίκη) του νέου του εν Ευβοία, θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης.

Τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, επί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Αμφιλοχίου επισκόπου Ικονίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Κατά την Ακολουθία και τη Θεία Λειτουργία θα παραστεί συμπροσευχόμενος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, για να ευχηθεί στον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς μας Μητροπόλεως, ο οποίος κατ’ αυτή την ημέρα άγει τα ονομαστήριά του.

Προηγούμενο άρθρο Εξιχνιάστηκαν 4 κλοπές που διαπράχθηκαν στους Σοφάδες Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ημέρα δράσης για τους εργαζόμενους στα Σούπερ Μάρκετ η 21η Νοεμβρίου