Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία των Γ΄ Χαιρετισμών προς την Κυρία Θεοτόκο και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά.

Το Σάββατο Γ΄ Νηστειών 10 Μαρτίου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Γενεσίου Θεοτόκου Δ.Δ. Παλαιοκκλησίου.

Προ της απολύσεως, θα τελέσει το ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των μακαριστών Ιερέων και Προέδρων της Κοινότητος του ως άνω χωρίου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Παρασκευή 9 Μαρτίου και ώρα 4:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Γ΄ Χαιρετισμών προς την Κυρία Θεοτόκο και θα ομιλήσει στο ιδιωτικό Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στη θέση Αγίασμα Δ.Δ. Καναλίων.

Ακολούθως και ώρα 6:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Γ΄ Χαιρετισμών και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Δ.Δ. Λοξάδος.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Παρασκευή 9 Μαρτίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Γ΄ Χαιρετισμών προς την Κυρία Θεοτόκο και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσης.

***

Η Ιερά μας Μητρόπολη στο πλαίσιο της ποιμαντικής της μέριμνας θα πραγματοποιήσει, την Παρασκευή 9 Μαρτίου και ώρα 8:30΄μ.μ., δευτέρα ακολουθία των Γ΄ Χαιρετισμών προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης για τους εργαζομένους.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο Συμμετοχή του ΓΕΛ Σοφάδων στους Αγώνες Λόγου
Επόμενο άρθρο Η Καρδίτσα γιορτάζει μια διπλή ιστορική επέτειο