Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή της Πεντηκοστής 4 Ιουνίου 2017, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό μας Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Στη συνέχεια, θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού της Γονυκλισίας.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Μορφοβουνίου.

Την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 5 Ιουνίου, θα χοροστατήσει στον Όρθρο και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Τ.Κ. Αγίας Τριάδος.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 8:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ιερά Παράκληση προς τον Δεσπότη Χριστό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Μουζακίου υπέρ βοηθείας, ενισχύσεως και θείου φωτισμού των παιδιών μας των υποκειμένων εις τας πανελληνίους εξετάσεις των.

Κατά την διάρκεια της ιεράς Παρακλήσεως θα τεθεί  σε προσκύνηση απότμημα του ιερού λειψάνου της χειρός του αγίου και ενδόξου οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουναίνη, προστάτου της νεολαίας της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εχθροί και ασθένειες της ελιάς
Επόμενο άρθρο Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ.Ν.Καρδίτσας καταδικάζει το περιστατικό βίας