Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 6:00΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα, με γενικό θέμα: «Ερμηνεία στο κατά Λουκάν άγιον Ευαγγέλιον» στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων. Θα προηγηθεί ιερά Παράκλησις στην Υπεραγία Θεοτόκο (5:30΄μ.μ.).

****

Σας γνωρίζουμε ότι η αναβληθείσα εορταστική εκδήλωση του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου (Γ.Φ.Τ.) της Ιεράς Μητροπόλεώς μας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίο και ώρα 6:00΄μ.μ., στο ξενοδοχείο Thessalikon Grand.

Σας υπενθυμίζουμε ότι, όσοι επιθυμείτε να ενισχύσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση αυτή και δεν έχετε δυνατότητα μετακινήσεως προς τον χώρο της εκδηλώσεως, θα υπάρχουν λεωφορεία της Αστικής Συγκοινωνίας για την μετακίνησή σας, δωρεάν. Έχουν ορισθεί πέντε (5) τόποι αφετηρίας για την εξυπηρέτησή σας, ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου, ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου, ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής και έξωθεν του ξενοδοχείου «Άρνη», με ώρα αναχωρήσεως 5:00΄μ.μ.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 

Προηγούμενο άρθρο Έκδοση αποτελεσμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας
Επόμενο άρθρο Ο Αυστραλός Ζωγράφος Jason Roberts ζωγραφίζει την Ελληνική Βραχυκερατική