Ειδήσεις

Εθελοντική Αιμοδοσία την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στο Δήμο Σοφάδων


H πανδημία του κορωνοϊού μας ανάγκασε να μένουμε σπίτι, όμως κάποιες ανάγκες δεν έχουν αλλάξει. Κάθε ημέρα που περνάει, τα αποθέματα αίματος μειώνονται και  η ανάγκη για αίμα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Γι’ αυτό γινόμαστε εθελοντές αιμοδότες!

Η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Σοφάδων για μία ακόμα φορά αποδεικνύει στην πράξη το κοινωνικό του πρόσωπο και πραγματοποιεί ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ αιμοδοσια, την Τετάρτη  9/12/2020 και ώρα 9:00 έως 13:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σοφάδων.

Με την εθελοντική μας προσφορά αίματος δίνουμε ζωή στον εαυτό μας και στους συνανθρώπους μας και ταυτόχρονα δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας.

Ας είμαστε όλοι εκεί!

Τονίζεται ότι για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών όπως ορίζονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η διαδικασία της μετακίνησης είναι απλή. Με χρήση SMS στέλνετε στο 13033 τον κωδικό 1 ως εξής: 1 [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας. Με χρήση της Βεβαίωσης «Κατ’ Εξαίρεση Μετακίνηση Πολιτών» σημειώνετε το κουτάκι Β1.

Ο αιμοδότης θα πρέπει:

Να μην είναι άρρωστος.

Να μην παίρνει φάρμακα.

Να είναι ξεκούραστος.

Να έχει κοιμηθεί την προηγούμενη ημέρα 6-7 ώρες τουλάχιστον.

Να έχει φάει ένα ελαφρύ γεύμα 3 με 4 ώρες πριν δώσει αίμα.

Να μην έχει καταναλώσει  οινοπνευματώδη ποτά πριν την αιμοδοσία.

Ευελπιστούμε ότι θα είστε αρωγοί στην προσπάθειά μας, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη ώρα για τη χώρα μας, που η προσφορά αίματος είναι πολύ σημαντική.

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ: Να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες
Επόμενο άρθρο Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Επισκόπου Ρεντίνης κυρού Σεραφείμ