Εγκαινιάζεται το 2ο Νηπιαγωγείο Μουζακίου


Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί θα εγκαινιαστεί το νέο κτίριο του 2ου Νηπιαγωγείου Μουζακίου από τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Ταλιαδούρο.

Πρόκειται για το τρίτο νέο εκπαιδευτήριο που κατασκευάστηκε από την παρούσα Δημοτική Αρχή στο Μουζάκι και αφορούν το νέο 2ο Δημοτικό Σχολείο προϋπολογισμού 1.795.000 ΕΥΡΩ και τα δύο νέα νηπιαγωγεία 1ο-3ο και 2ο Μουζακίου συνολικού προϋπολογισμού 580.000 ΕΥΡΩ.

Με το νέο κτίριο ουσιαστικά λύνεται οριστικά το πρόβλημα της στέγασης στα σχολεία της πόλης του Μουζακίου, καθώς όταν ανέλαβε η παρούσα Δημοτική Αρχή υπήρχαν πολύ μεγάλα προβλήματα, όπως η στέγαση του 2ου Δημοτικού Σχολείου στο πεπαλαιωμένο και αμιαντοκατασκευασμένο κτίριο το οποίο πλέον κατεδαφίστηκε.

Η συμβολή βέβαια του συμπολίτη μας Υφυπουργού κ. Ταλιαδούρου στην υλοποίηση αυτών των έργων ήταν πάρα πολύ μεγάλη, όπως εξάλλου συνέβη και σ’ όλο το νομό.

«Ως Δημοτική Αρχή θέσαμε σε πρώτη προτεραιότητα τη ζήτημα των κτιριακών υποδομών των σχολείων μας και θεωρώ ότι κάναμε πολύ μεγάλη δουλειά τόσο με την κατασκευή τριών νέων διδακτηρίων, όσο και με τις εκτεταμένες επισκευές που πραγματοποιήσαμε ή πραγματοποιούμε στο σύνολο των σχολικών μονάδων του Δήμου μας. Επίσης μέσα από το πρόγραμμα «Αυλές Σχολείων» αναμορφώσαμε πλήρως τις αυλές των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της Γελάνθης και της Λαζαρίνας» τόνισε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ Κωτσός.

Προηγούμενο άρθρο «Θύματα» του ΕΣΥ τα Κέντρα Υγείας
Επόμενο άρθρο Άλλη μια επιτυχία της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Καρδίτσας