Πρωτοσέλιδο

Εγκαίνια του ΕΚΑΒ στο Ε.Σ.Υ του Δήμου Παλαμά


Παρουσία του αντιπροέδρου ΕΚΑΒ Μιλτιάδη Μυλωνά έγιναν τα εγκαίνια της νέας βάσης ΕΚΑΒ και στον Παλαμά .
Το μήνυμα του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη μετέφερε ο αντιπρόεδρος και την βούληση του υπουργείου να επαναφέρει όλες τις υπηρεσίες υγείας που εξαφάνισε η μνημονιακή πολιτική.
Ο Αντιπρόεδρος μετέφερε την βούληση του ΔΣ του ΕΚΑΒ ώστε μέσα σε στενά οικονομικά πλαίσια να φτάσει το ασθενοφόρο σε πρώτη φάση εκεί που έχει παρατηρηθεί και καταγραφή η πλήρης αποκοπή του πολίτη από το αγαθό της πρωτοβάθμιας βοήθειας ,και έρχεται αυτό να συμπληρωθεί και με τη λειτουργία ΕΚΑΒ στο Μουζάκι και σε άλλες απομονωμένες περιοχές.
Όλα αυτά γίνονται κόντρα με το γνωστό πόλεμο των ιδιωτικών συμφερόντων που διέλυσαν όλες τις παροχές, με την κοινωνία όρθια και βήμα βήμα και ακολουθεί η στελέχωση πολλών δομών στην υγεία.
Ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Νέστωρας Αντωνίου δήλωσε ότι βρισκόμαστε πραγματικά πρώτη φορά στον σωστό δρόμο στελέχωσης και λειτουργίας όλων των βαθμίδων υγείας και η νέα βάση στον Παλαμά Καρδίτσας είναι το παράδειγμα του κτισίματος που σχεδιάζει η περιφερειακή διοίκηση υγείας .
Στο σημείο αυτό ο περιφερειάρχης της ΥΠΕ ανακοίνωσε στον Διοικητή του ΕΣΥ ότι βρίσκετε ήδη σε στάδιο υλοποίησης και η λειτουργία του μικροβιολογικού εργαστηρίου του ΕΣΥ Παλαμά
Ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου ευχαρίστησε την διοίκηση του ΕΚΑΒ που αφουγκράστηκε ένα πάγιο αίτημα που είχαν οι πολίτες του Παλαμά και με αυτή την νέα βάση μπαίνει τέλος στην αγωνία και τον φόβο για την στιγμή της ύστατης ανάγκης που πολλοί συμπολίτες στον Δήμο Παλαμά χρειάζονται.
Ο Διοικητής του τμήματος υγείας Ιωσήφ Χρούμπ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του μιας και ήταν ο δέκτης πολλών τραγωδιών και αγωνιών συμπολιτών, που είχαν ανάγκη της άμεσης βοήθειας και δεν μπορούσε να παρέχει, και ζήτησε την βοήθεια ώστε να ξεπεραστούν και άλλα προβλήματα από έλλειψη προσωπικού που έχει το κέντρο υγείας.
Ευχαρίστησε επίσης και τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό για την ένταξη του έργου ανακαίνισης του ΕΣΥ Παλαμά
Σύντομο χαιρετισμό στην παράδοση απεύθυνε και ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός.
Στην εκδήλωση παρέστησαν περάν των προαναφερθέντων και οι:
Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Τσιάκος περιφερειακοί σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι Παλαμά Αντώνης ΛωρίδαςΙάσων Τσιρώνης και Φωτεινή Καραϊσκου, δημοτικοι σύμβουλοι, ο Διευθυντής ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ Χατζηαγγελής ο Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας Βάϊος Βαρελάς , στελεχη του ΕΚΑΒ και διασώστες υπάλληλοι του ΕΣΥ Παλαμά και πλήθος κόσμου.

 

 

ΠΗΓΗ : iteakarditsas.blogspot.gr

Προηγούμενο άρθρο Εργαστήρι Κηπουρικής στους Ορίζοντες
Επόμενο άρθρο Η Καρδίτσα συμμετέχει στον Πανελλαδικό Δημόσιο Θηλασμό