Ειδήσεις

Δ/νση Βθμιας: Ανακοίνωση για την εξυπηρέτηση του κοινού


Στο πλαίσιο των νέων συνθηκών λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί κατά το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της πανδημίας COVID-19 και με ανεπτυγμένο το αίσθημα ευθύνης για την προάσπιση της υγείας των συμπολιτών μας, ως Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας ανακοινώνουμε στο ευρύ κοινό τα εξής:

Λαμβάνοντας υπόψη τόσο το με αρ. Πρωτ.: 41410/Ε3/30-03-2020 έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ., όσο και τη με αρ. Πρωτ.: ΔΙΔΑΔ/Φ.69/113/9246/29-04-2020 σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών που αφορούν μεταξύ άλλων και σε κανόνες λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως η είσοδος στην υπηρεσία μας θα πρέπει να αποφεύγεται για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο η εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερομένων θα συνεχίσει να γίνεται τόσο τηλεφωνικά με τα αρμόδια τμήματα της Διεύθυνσης όσο και ηλεκτρονικά μέσω e-mail. Η έλευση στην υπηρεσία θα γίνεται μόνο αν αυτό καθίσταται απολύτως αναγκαίο και αφού προηγηθεί  επικοινωνία και συνεννόηση με τα αντίστοιχα τμήματα αυτής.

Τις πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις αντλούν από την αντίστοιχη ιστοσελίδα.

 

Προηγούμενο άρθρο ΠΑΜΕ: Να αποσυρθεί τώρα το τερατούργημα κατά του περιβάλλοντος
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει δια περιφοράς το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου