Ειδήσεις

Δύο βιβλιαράκια περί βοτάνων του Σωκράτη Βασιλάκου παρουσιάζονται την Κυριακή


Την  Κυριακή 4 Μάρτη ώρα 10.30 πρωί,στην αίθουσα της ΠΕΔ (πρ. ΤΕΔΚ), οδός Μ. Αλεξάνδρου 34, 2οςόροφος,ο γεωπόνος-βοτανολόγος-υγιεινιστής και βιοκαλλιεργητής Σωκράτης Βασιλάκος και οι φίλοι του,  παρουσιάζουνδύο βιβλιαράκια σχετικά με τα βότανα. Πρόκειται για δύοεγχειρίδια: 1. Βοτανολόγιο και 2. Αλόη βέρα η πράσινη υπερδύναμη. Το πρώτο περιέχει χρήσιμες γενικές πληροφορίες καθώς και 33 βότανα με τις φωτογραφίες τους, τις ιδιότητες τη χρήση τους και άλλα, ενώ το δεύτερο αναφέρεται αποκλειστικά στην Αλόη Βέρα και τις θαυματουργές της ιδιότητες.

Τα εγχειρίδια παρουσιάζουν οι: Αποστόλης Περήφανος    -γεωπόνος, Παύλος Κόγιας – βοτανολόγος, Θοδωρής Παπαποστόλου – γεωπόνος, και ο συγγραφέας. Κάποιες από τις παρουσιάσεις θα συνοδεύει η μουσική των βοτάνων.

Για λόγους γνωριμίας και εξοικείωσης με τα δώρα της φύσης, θα σερβιριστεί ζεστό τσάι από βότανα Αγροκτήματος Βασιλάκου και θα διανεμηθούν δωρεάν σακουλάκια με αποξηραμένα βότανα, σπόρια και φρέσκα κλαδάκια δενδρολίβανου για φύτευση ή παρασκευή τσαγιού.

Τα εγχειρίδια αυτά πωλούνται σε συμβολική τιμή που είναι τιμή κόστους,  έτσι για να γίνει προσιτό στον κάθε πολίτη. Η τιμή τους είναι: Βοτανολόγιο  2 € και Αλόη βέρα 1 €.  Ο καθένας λοιπόν μπορεί να τα κάνει δώρο στον εαυτό του και στους φίλους του. Έχουν αρκετά ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή μας.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζει δυναμικά ο Σύλλογος Δρομέων Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Σύσκεψη Προέδρων των Δ.Σ. όλων των σχολείων του Νομού