Δύναμή μας ο κόσμος


  Συνέντευξη τύπου παραχώρησε χθες το μεσημέρι στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ο Γενικός Διευθυντής της Αναγέννησης Μάκης Τσουμάνης. Το νέο στέλεχος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ μίλησε εκτός των άλλων, για την προετοιμασία της ομάδας, τις κάρτες διαρκείας, την κατασκευή της νέας κερκίδας καθώς και για το προπονητήριο που θέλει να δημιουργήσει η ομάδα της Καρδίτσας.

Πιο αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ομάδα

«Η ομάδα μας αναχώρησε χθες το πρωί για την Κλεισούρα Καστοριάς όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας και το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές έκαναν την πρώτη τους προπόνηση. Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να δουλέψει υπό ιδανικές συνθήκες σωστά το ποδοσφαιρικό τμήμα και να γυρίσουν άπαντες υγιείς και δυνατοί.

Οι ποδοσφαιριστές μας πέρασαν τις τελευταίες μέρες από εργομετρικές αλλά και γενικές εξετάσεις και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Διοικητή κ. Γκοτσόπουλο, τους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, τον εργοφυσιολόγο κ. Ζαχαρόγιαννη, καθώς και τον Ειδικό Καρδιολόγο κ. Μιχαλάκη.

Αυτό που θέλω να πω επίσης είναι ότι μέχρι σήμερα όλα βαίνουν καλώς για την ομάδα μας και με τις όποιες ακόμη προσθήκες γίνουν στο υπάρχον πολύ καλό έμψυχο δυναμικό, η Αναγέννηση θα παρουσιαστεί πανέτοιμη την ώρα που χρειάζεται».

Για τις κάρτες διαρκείας

«Και σαν Γενικός Διευθυντής, αλλά και σαν διοίκηση της ομάδας, δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την κίνηση των καρτών διαρκείας. Ο αριθμός προς το παρόν είναι πολύ χαμηλός σε σχέση  με αυτά που γίνονται στην ομάδα και με την δυναμική που διαθέτει αυτή η πόλη αλλά και οι φίλαθλοι της Αναγέννησης.

Από σήμερα θα έχουμε στα χέρια μας και θα δίδονται στους ήδη εγγεγραμμένους κατόχους οι νέες κάρτες διαρκείας. Σίγουρα θα έπρεπε να τις είχαμε στην κατοχή μας νωρίτερα, ωστόσο κάποια πράγματα έχουν καθυστερήσει, αλλά σιγά-σιγά παίρνουν τον δρόμο τους.

Στην προσπάθεια για μεγαλύτερη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας η ΠΑΕ απέστειλε επιστολές τόσο στον Δήμαρχο και στο Δημοτικό συμβούλιο, στον Νομάρχη και στο Νομαρχιακό συμβούλιο, στο Επιμελητήριο Καρδίτσας καθώς και στους Βουλευτές του νομού, ζητώντας την βοήθεια τους αγοράζοντας κάρτες διαρκείας.

Το στήριγμα μας είναι ο απλός κόσμος και οι φίλαθλοι μας είναι η δύναμη της Αναγέννησης, αφού αυτοί είναι που εκφράζουν τις ανησυχίες μας και που βοηθούν με όποιο τρόπο μπορούν και έχουν».

Για τις φιλικές αναμετρήσεις

«Η ομάδα μας έχει κλείσει αρκετά φιλικά έως τώρα με το πρώτο να γίνεται στις 27 Ιουλίου στην Κλεισούρα Καστοριάς με αντίπαλο την ομάδα της Παναχαϊκής. Στις 29 Ιουλίου στις 19.30 στο Δημοτικό στάδιο Καρδίτσας η Αναγέννηση θα φιλοξενήσει τον Λεβαδειακό, στις 5 Αυγούστου θα παίξουμε στην Λιβαδειά, στις 12 στα Τρίκαλα με τον ΑΟΤ, στις 19 στο Βόλο με τον Ολυμπιακό Βόλου και στις 26 Αυγούστου η Αναγέννηση θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό.

Υπάρχουν δύο με τρεις διαθέσιμες ημερομηνίες ακόμη για την πραγματοποίηση και άλλων φιλικών αγώνων  και ήδη η ομάδα μας βρίσκεται σε συζητήσεις για να γίνουν δύο διεθνή φιλικά για πρώτη φορά στην πόλη μας.

Να τονίσω πως το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει στις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει στις 30 Ιουλίου στην Πορταριά Πηλίου».

Για την κερκίδα

«Μίλησα ξανά με τον Δήμαρχο κ. Δομήνικο Βερίλλη καθώς και με τον Αντιδήμαρχο κ. Σωτήρη Αντωνίου και αυτό που έχω να πω είναι πως το θέμα της κατασκευής της ανατολικής κερκίδας βρίσκεται σε καλό δρόμο και πως σύντομα θα έχουμε πολύ καλά νέα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο για τις προσπάθειες που καταβάλλουν, καθώς και τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Σιούφα και τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Ταλιαδούρο, γιατί αυτοί ήταν που σπρώξανε το θέμα όσο χρειάστηκε για να παρθούν αυτά τα χρήματα.

Όπως επίσης θέλω να ευχαριστήσω την τεχνική εταιρία που κατασκευάζει τα νέα αποδυτήρια στην Δυτική κερκίδα και η οποία έκανε δεκτές τις όποιες παρατηρήσεις είχαμε σχετικά με την θέση που θέλουμε να βρίσκονται τα αποδυτήρια της Αναγέννησης».

Για το προπονητήριο

«Το γήπεδο του Ρούσσου στο οποίο προπονείται η ομάδα μας είναι φιλόξενο, αλλά είναι γήπεδο ενός χωριού. Οι απαιτήσεις ενός επαγγελματικού σωματείου θέλει γήπεδο χαλί, θέλει να φέρνει τους ξένους και τους Έλληνες παίκτες  σε ένα χώρο και σε εγκαταστάσεις που να ταιριάζει σε μια ομάδα η οποία έχει φιλοδοξίες και θέλει να πρωταγωνιστήσει. Οι ομάδες δεν χτίζονται από την μια στιγμή στην άλλη και κυρίως δεν χτίζονται χωρίς να έχουν γήπεδα.

Εμείς σαν διοίκηση βρήκαμε τον χώρο που θέλουμε να στεγάσουμε την ομάδα και είναι αυτός ο χώρος που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το Δημοτικό στάδιο, δηλαδή το Αθλητικό πάρκο. Είναι ένας χώρος που προσφέρεται για την καλή λειτουργία της ΠΑΕ».

Προηγούμενο άρθρο Υποβάλλεται η πρόταση για το πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ»
Επόμενο άρθρο Ερώτηση Τσιάρα για μονιμοποίηση συμβασιούχων εργαζομένων