Ειδήσεις

Δωρεά απινιδωτή στο κλειστό γυμναστήριο Παλαμά


Πέντε μόλις ημέρες πέρασαν από την αποφράδα ημέρα και την τεράστια καταστροφή που εκτυλίχτηκε στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής που έμελλε να στιγματίσει παντοτινά, όχι μόνο τις καρδιές των Ελλήνων, αλλά και ολόκληρης της υφηλίου που συγκλονίστηκε από το δράμα και των πόνο των ανθρώπων που βιώσαν από κοντά τα θλιβερά γεγονότα της 23ης Ιουλίου.

Οι τοπικές ενώσεις IPA, Συνοριακών και  Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, απέναντι στον τεράστιο πόνο και την θλίψη χιλιάδων συνανθρώπων μας,  συντασσόμενοι στο τεράστιο κύμα αλληλεγγύης που εξελίσσεται σε κάθε γωνιά της χώρας μας, μα και της υφηλίου, πραγματοποίησαν έκτακτη συνάντηση την Πέμπτη, 26 Ιουλίου, στα γραφεία της Ε.ΑΣ.Υ. με μόνο σκοπό την ένωση των δυνάμεών τους και το σχεδιασμό από κοινού περαιτέρω δράσεων που θα συντελέσουν στην κατά το δυνατό μεγαλύτερη ανακούφιση από τον πόνο, των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχή της Αττικής. Αρχικά, αποφασίστηκε η άμεση αποδέσμευση και διάθεση ποσού ύψους 400  € από τα αποθεματικά των ταμείων μας και εν συνεχεία η παρακολούθηση των εξελίξεων από τα προεδρεία των τοπικών μας ενώσεων για την ανάπτυξη περαιτέρω δράσεων.

Η ιστορία του τόπου μας έχει διδάξει ότι σε κάθε μεγάλη καταστροφή ή εξωτερικό κίνδυνο ο λαός μας συσπειρώνεται για να τα αντιμετωπίσει. ‘Η ισχύς εν τη ενώσει’ είναι αυτό που οι πρόγονοι μας έχουν διδάξει και η διδαχή αυτή είναι που αποτελεί παρακαταθήκη και μας διαφυλάττει ως έθνος απέναντι στον αφανισμό και σε κάθε απειλή!

Προηγούμενο άρθρο Πανηγύρισε το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Οσίας Ειρήνης
Επόμενο άρθρο Ενημέρωση για την επιχειρηματικότητα σε πολίτες Ρομά των Σοφάδων