«Διεξαγωγή της 7ης Πανελλήνιας Φιλικής Συνάντησης ΙΡΑ στην Καρδίτσα»


            Η Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών έχει την τιμή να διοργανώνει τη φετινή Φιλική Συνάντηση του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στην πόλη μας. Η 7η Πανελλήνια Φιλική Συνάντηση της ΙΡΑ θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 9-11 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Thessalikon Grand. Στη Φιλική Συνάντηση θα συμμετάσχουν 100 αστυνομικοί από όλη σχεδόν την Ελλάδα, εκπροσωπώντας τους υπόλοιπους συναδέλφους και μεταδίδοντας τους το αίσθημα φιλοξενίας που θα αποκομίσουν. Οι εργασίες της Φιλικής Συνάντησης το Σάββατο 10/12 και ώρα 17:00′ θα ανοίξουν με ομιλία του Ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Βασιλείου Αναγνωστόπουλου με θέμα «Εθνικές Αφηγήσεις, παλιότερες και σύγχρονες»

            Κατά τη διάρκεια της 7ης Φιλικής Συνάντησης θα φιλοξενηθεί στο Παυσίλυπο η Πανελλήνια Έκθεση Φωτογραφίας Αστυνομικών, που διοργανώνεται σε συνεργασία με τη ΛΕ.Φ.Κ.Κ., με τα εγκαίνια να γίνονται την Παρασκευή 9/12 και ώρα 19:00′ και την είσοδο φυσικά να είναι ελεύθερη για το κοινό. Ταυτόχρονα την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί στο ‘Μέγαρο Χαντζοπλάκη’ η ετήσια συνεστίαση των αστυνομικών της Καρδίτσας, σε συνδιοργάνωση με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας.

           Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών που έχει ως σύνθημα της το Servo per amikecoπου σημαίνει ‘Υπηρετώ δια τη φιλίας’ είναι  μια παγκόσμια αστυνομική – κοινωνική οργάνωση με περισσότερα από 400.000 μέλη, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι με σύνθημα τους τη φιλία να προσφέρουν στο συνάδελφο και το συνάνθρωπο.

Για το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας

                               Ο                                                                                              Ο

                         ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                  ΤΣΙΡΩΝΗΣ Ιάσων                                                                 ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος

Προηγούμενο άρθρο Η 4η πανελλήνια συνάντηση σχολικών χορωδιών - από 8 έως 12 Φεβρουάριου 2012 στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ