Ειδήσεις

Διαδικτυακά σεμινάρια από τον ΣΘΕΒ για πωλήσεις και ενδυνάμωση προσωπικού


Ο ΣΘΕΒ διοργανώνει διαδικτυακά σεμινάρια με θεματολογίες: «Selling in crisis» & «Διαχείριση και ενδυνάμωση προσωπικού».

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε δύο ημέρες το καθένα, Τετάρτη 20 & Παρασκευή 22 και Δευτέρα 25 & Τετάρτη 27 Μαΐου αντίστοιχα, ώρες 17:00-21:00. Μέγιστος αριθμός εκπαιδευομένων ανά τμήμα είναι τα 15 άτομα.

Στο πλαίσιο των δύσκολων καιρών που διανύουμε ο Σύνδεσμος προσπαθεί να συμβαδίζει με τις εξελίξεις της αγοράς και να παραμένει ενημερωμένος, καλύπτοντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων.

Στην προσπάθειά του αυτή έχει προχωρήσει στη διοργάνωση των παραπάνω σεμιναρίων ανταποκρινόμενος στα ενδιαφέροντα και στις εκπαιδευτικές ανάγκες των στελεχών των επιχειρήσεων της Θεσσαλίας.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε στελέχη, εργαζόμενους και προϊσταμένους τμημάτων που επιθυμούν να αναπτύξουν τις προσωπικές τους ικανότητες πάνω στις πωλήσεις και στη διαχείριση του προσωπικού μιας επιχείρησης.

Εισηγητής των σεμιναρίων θα είναι ο κος Πέτρος Ρούσης, σύμβουλος εκπαίδευσης με μεγάλη εμπειρία.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες για τη θεματολογία των σεμιναρίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Συνδέσμου ή να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ στο τηλ. 2410555507 και email: education@sthev.gr (αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου).

«Selling in crisis»: Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι αύριο 19 Μαΐου. «Διαχείριση και ενδυνάμωση προσωπικού»: Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 22 Μαΐου.

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο ΕΒΕ: Μέτρα στήριξης των επιστημόνων επαγγελματιών