Διήμερο εκδηλώσεων από το ΚΔΑΠ Δήμου Κάμπου


Μέσα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Κ.Δ.Α.Π. για το φετινό Πάσχα, το κέντρο πραγματοποίησε ένα διήμερο εκδηλώσεων που είχε ως εξής:

Την Παρασκευή 10 Απριλίου 2009 – και με αφορμή προηγούμενη επίσκεψη των παιδιών στο εργαστήρι αγιογραφίας του κ. Νίκου Βερβέρα – τα παιδιά του Κέντρου μαζί με τον αγιογράφο, αρκετούς γονείς και τους εκπαιδευτές του Κέντρου επισκέφτηκαν τον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Προδρόμου, στον Πρόδρομο για παρατήρηση και συζήτηση για την αγιογράφηση της εκκλησίας. Η περιήγηση ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και δόθηκε  στα παιδιά, η ευκαιρία  να έχουν μια πρώτη επαφή με την τέχνη της αγιογραφίας, με μια πιο λεπτομερή ματιά. (Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος Ναός είναι ιδιαίτερα αξιόλογο μνημείο της περιοχή μας ).

Το Σάββατο 11 Απριλίου 2009, τα παιδιά του ΚΔΑΠ ξεχύθηκαν για το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού, ένα παιχνίδι που έλαβε χώρα στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του Κέντρου, βάζοντας τους μικρούς μας φίλους σε συνεχείς αναζητήσεις γνώσεων και επίλυσης γρίφων με σκοπό να φτάσουν στον πολυπόθητο θησαυρό, ο οποίος τελικά ανακοινώθηκε στα παιδιά από το Δήμαρχο Κάμπου κ. Κ. Παπαλό και αφορά στην προσφορά από την πλευρά του Δήμου για τα παιδιά μια επίσκεψης σε ένα παιδότοπο της περιοχής.

Προηγούμενο άρθρο Παυσίλυπο: Κλειστό λόγω ανικανότητας
Επόμενο άρθρο Oικονομική συνεισφορά Σχ. Aστυφυλάκων στο KEKYKAMEA