- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Διάλεξη για τον καρκίνο αυτή την Κυριακή ώρα 8 μ.μ.

Η ΟικόΣφαιρα(Κίνηση για το Περιβάλλον τον Άνθρωπο και την Ποιότητα Ζωής ) διοργανώνει εκδήλωση με ομιλητή τον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Ιριδολογίας, γιατρό, κ. Μιχάλη Νταϊλάκη και θέμα: ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ψυχογενετικές αιτίες, πως δημιουργείται, ο ρόλος της διατροφής και των συναισθημάτων για  επίτευξη μακροζωίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, ώρα 8 το απόγευμα στην αίθουσα της ΠΕΔ (πρώην ΤΕΔΚ), οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου αρ. 34, στον πρώτο όροφο.

Ο κ. Μιχάλης Νταϊλάκης γεννήθηκε στη Δράμα. Μετά την αποφοίτησή του από την ιατρική σχολή, υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως γιατρός της Πολεμικής Αεροπορίας και στη συνέχεια ειδικεύτηκε στην παθολογία στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» στη Θεσσαλονίκη. Φοίτησε αμέσως μετά στη σχολή ομοιοπαθητικής ιατρικής στη Θεσ/νίκη και στην αντίστοιχη σχολή της Ρώμης. Διπλωματούχος βελονιστής του πανεπιστημίου «LaSapienza». Παρακολούθησε μαθήματα Ιριδολογίας με Ιταλούς, Αμερικανούς και Ρώσους καθηγητές. Είναι μοναδικός κάτοχος στην Ελλάδα του Ιριδογνωστικού προγράμματος των Ρώσων στρατιωτικών γιατρών. Το ενδιαφέρον του τελευταία επεκτείνεται στη Διαιτολογία και στην Υγιεινή Θεραπευτική Διατροφή. Έχει ένα πλούσιο βιογραφικό σημείωμα και είναι συγγραφέας βιβλίων ιατρικού περιεχομένου. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη

Η ΟικόΣφαιρα, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, προσπαθεί να ενημερώνει το κοινό της Καρδίτσας και για θέματα υγείας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ