Ειδήσεις

Δήλωση του Φώτη Αλεξάκου για το εκλογικό αποτέλεσμα


Ευχαριστώ θερμά έναν προς ένα, όλη την ομάδα που στελεχώνουν τον συνδυασμό μας για τον έντιμο και ευγενή αγώνα που δώσαμε με ήθος, αξιοπρέπεια και ήπιους τόνους, παρά τις προκλήσεις και την οξύτητα του βασικού μας ανθυποψηφίου, καθώς και τους χιλιάδες πολίτες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια, απευθυνόμενοι  από την αρχή σε όλους τους δημότες, με πίστη στις δυνάμεις μας και στηριζόμενοι στην πολλή και ουσιαστική δουλειά που έγινε όλο το προηγούμενο διάστημα για να τεθεί η αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Καρδίτσας σε σταθερά θεμέλια. Μια δουλειά που με δική μας ευθύνη, αλλά και λόγω κάποιων κλειστών διαύλων επικοινωνίας, δεν καταφέραμε να φθάσει σε κάθε πολίτη, ώστε να κριθεί στο σύνολό της και όχι σε επιμέρους πτυχές της.

Η ετυμηγορία της πρώτης Κυριακής είναι ένα μήνυμα οτι θα πρέπει να διατηρήσουμε τις αρχές και τη βασική φιλοσοφία αυτής της πορείας, διορθώνοντας  όμως ορισμένες πτυχές της που δεν γίνονται αποδεκτές.

Διαβεβαιώνουμε τους πολίτες οτι αποδεχόμαστε και σεβόμαστε απόλυτα το μήνυμά τους.

Η αναμέτρηση της Κυριακής είναι κρίσιμη, αφού θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η συνέχιση της σταθερότητας της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου Καρδίτσας. Μια πορεία, την οποία έχουμε χαράξει και μπορούμε να εγγυηθούμε με την υλοποίηση του μεγαλύτερου χρηματοδοτικού πακέτου έργων από καταβολής του.

Είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα της επόμενης Κυριακής θεωρώντας οτι η πλειοψηφία των πολιτών διάκειται ευμενώς προς τις θέσεις μας, ανεξαρτήτως της πρώτης επιλογής τους.

Τους προσκαλούμε να συμμετέχουν στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια και εμπιστευόμαστε απόλυτα την κρίση τους.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Δ. Παλαμά: Σακελλαρίου και Καραλής στη μάχη της επόμενης Κυριακής
Επόμενο άρθρο Στάθης και Ντούρβα θα αναμετρήσουν τις δυνάμεις τους για τον Δ. Μουζακίου