Δήλωση του Ν. Παππά για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών


  Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών συνιστά ένα σαφέστατο μήνυμα διαμαρτυρίας προς την Κυβέρνηση για πολλές από τις πρακτικές που υιοθέτησε και κυρίως για τον τρόπο που κάποιοι άσκησαν την εξουσία. Νομίζω ότι οι ευρωεκλογές ήταν για τους πολίτες η ευκαιρία να διαμαρτυρηθούν, γιατί πράγματι δε συμβιβάζονται με συμπεριφορές που προκαλούν το κοινό αίσθημα, με παραλείψεις, λάθη, καθυστερήσεις.

Κυρίως όμως είναι μια εκδήλωση απογοήτευσης γιατί πολλές από τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν δεν επαληθεύτηκαν.

Παράλληλα συνιστά μια έντονη διαμαρτυρία προς το σύνολο του πολιτικού κόσμου. Αποτελεί δείγμα αδιαφορίας των πολλών γι’ αυτό που τα κόμματα παρουσίασαν ως σημαντική πολιτική διαδικασία.

Σημειώνω ότι σύμφωνα με τις μετρήσεις το 40% των πολιτών που το 2007 ψήφισαν τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ προτίμησαν σ’ αυτές τις Ευρωεκλογές την αποχή. Αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες στέκονται με έντονη κριτική διάθεση απέναντι στην κυβέρνηση. Όμως αναγνωρίζουν την υπεροχή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του Κώστα Καραμανλή για τη διακυβέρνηση του τόπου, την ώρα που η διεθνής κρίση επιτείνει την αβεβαιότητα για το αύριο, επιβάλλοντας υπευθυνότητα και ρεαλισμό.

Στο νομό Καρδίτσας η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ εξακολουθεί να είναι η πρώτη δύναμη, παρά το κλίμα που από πολλούς επιχειρήθηκε να διαμορφωθεί.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συμπολίτες μας για την εμπιστοσύνη τους. Παράλληλα δεσμεύομαι να συνεχίσω τη σχέση άμεσης επικοινωνίας που έχουμε εγκαινιάσει με τον κάθε πολίτη αυτού του τόπου γιατί θεωρώ ότι αυτή είναι η ουσία της πολιτικής.

Προηγούμενο άρθρο Θετικό αποτέλεσμα για μαχητική συνέχεια
Επόμενο άρθρο Επιμελητηριακά Νέα