Γραφείο Υποδοχής Κοινού & Δημοτική Αστυνομία


Στην ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα που αφορούν την πόλη τους αποσκοπεί η πρωτοβουλία του Δήμου Καρδίτσας να πραγματοποιήσει καμπάνια ενημέρωσης στα σχολεία του Δήμου σχετικά με τη λειτουργία του Γραφείου Υποδοχής Δημοτών και τη Δημοτική Αστυνομία.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Νίκου συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Αλ. Λέκκα και στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας επισκέφθηκε το 2ο και το 10 ο Δημοτικά Σχολεία της πόλης και μίλησε στους μικρούς μαθητές για τη λειτουργία του Γραφείου Υποδοχής Δημοτών, στο οποίο μπορούν να απευθύνονται οι ίδιοι και οι γονείς τους καλώντας το 24410-42400 για να αναφέρουν προβλήματα και να κάνουν τις παρατηρήσεις, τις προτάσεις και τις υποδείξεις τους, ενώ τους ενημέρωσε και για τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας.

«Εσείς είστε η ελπίδα μας για μια καλύτερη πόλη. Θέλουμε τη βοήθειά σας και τις προτάσεις σας. Μπορείτε να διορθώσετε ό,τι σας ενοχλεί και δεν σας αρέσει. Ενημερώστε τους γονείς σας και ζητήστε τους να απευθύνονται στο Γραφείο Υποδοχής Δημοτών ή πάρτε μας και οι ίδιοι τηλέφωνο, αν δείτε σε κάποιο σημείο πολλά σκουπίδια, αν θέλετε περισσότερο πράσινο στο πάρκο της γειτονιάς σας ή δένδρα στο πεζοδρόμιο και το σχολείο σας.» ανέφερε μεταξύ άλλων στους μαθητές ο κ. Νίκου.

Τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας μοίρασαν στη συνέχεια στους μαθητές ενημερωτικά φυλλάδια για το Γραφείο Υποδοχής Δημοτών και τη Δημοτική Αστυνομία.

Προηγούμενο άρθρο Η χριστιανική αγάπη δεν έχει σύνορα
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής στο Δήμο Καρδίτσας