Ειδήσεις

Γιατί οι ασφάλειες αυτοκινήτου έχουν άμεση σχέση με το κινητό


Το Internet έχει αλλάξει κάθε δεδομένο στον χώρο της ασφάλειας αυτοκινήτου, καθώς γίνεται ένα τρομερό εργαλείο.

Το Internet έχει αλλάξει κάθε δεδομένο στον χώρο της ασφάλειας αυτοκινήτου, καθώς γίνεται ένα τρομερό εργαλείο. Το κινητό μας σήμερα μπορεί να γίνει ένα πανίσχυρο εργαλείο με πολλές χρήσεις γύρω από την ασφάλεια αυτοκινήτου. Ας δούμε μερικές δυνατότητες:

1. Αγορά ασφάλειας αυτοκινήτου

Ναι σήμερα μέσα από το κινητό μας τηλέφωνο μπορούμε να αγοράσουμε ασφάλεια αυτοκινήτου σε λιγότερο από 5 λεπτά. Πέρα από την εύκολη έρευνα και τα εργαλεία σύγκρισης, έχουμε στην οθόνη του κινητού μας τηλεφώνου τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε κάθε συμβόλαιο, ώστε να έχουμε την αποκλειστικά δική μας ασφάλεια αυτοκινήτου.

2. Έλεγχος συμβολαίων

Μέσα από το κινητό μας τηλέφωνο μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με αρκετούς τρόπους με την εταιρεία που έχουμε την ασφάλεια αυτοκινήτου μας, ώστε να μας ενημερώσει για κάθε ζήτημα που μπορεί να προκύψει. Επιπλέον, μπορούμε να λάβουμε αναλυτικές διευκρινήσεις και να λύσουμε κάθε απορία σχετικά με τους όρους μέσα από το site της κάθε εταιρείας. Τέλος με την μετάβαση μας στο site του Ελληνικού Κέντρου Πληροφοριώνβάζοντας το ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος μας, μπορούμε να ελέγξουμε άμεσα την ισχύ του συμβολαίου μας.

3. Μπορούμε να μεταφέρουμε το συμβόλαιο μας παντού

Πλέον μπορούμε να μεταφέρουμε το συμβόλαιο της ασφάλειας αυτοκινήτου μας παντού σε ψηφιακή μορφή και να έχουμε πρόσβαση σε κάθε χρήσιμο αριθμό. Και ακόμα και αν το χάσουμε, πλέον είναι πιο εύκολο από ποτέ να το κατεβάσουμε ξανά στο κινητό μας και να το έχουμε μαζί μας σε κάθε διαδρομή.

4. Μπορούμε να δώσουμε στοιχεία στην οδική βοήθεια

Μερικές ασφάλειες αυτοκινήτου που παρέχουν υπηρεσίες οδικής βοήθειας μπορούν να έρθουν ταχύτερα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που μπορούμε να τους δώσουμε μέσω του GPS μας. Με αυτό τον τρόπο δεν είναι αναγκαίο να γνωρίζουμε αρκετές λεπτομέρειες για μια περιοχή που απλά έτυχε να περνάμε.

5. Συμπληρώστε φιλική δήλωση ατυχήματος

Μια νέα τάση που ξεκίνησε από την Ευρώπη και έχει έρθει πλέον και στη χώρα μας είναι η δυνατότητα συμπλήρωσης του φιλικού διακανονισμού μέσα από το κινητό μας. Με αυτή τη δυνατότητα η συμπλήρωση του εντύπου που ερχόταν παλιά με την ασφάλεια αυτοκινήτου , γίνεται άμεσα μαζί και με την αποστολή στην εταιρεία, καθώς οι ψηφιακές δυνατότητες είναι απεριόριστες. Έτσι οι διαδικασίες για την αποζημίωση μας είναι πιο γρήγορες από ποτέ.

Προηγούμενο άρθρο Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την κοινωφελή εργασία στον Δ. Αργιθέας
Επόμενο άρθρο Οι συνταξιουχικές οργανώσεις Καρδίτσας για την υγεία