Ειδήσεις

Β. Τσιάκος: Να μην κλείσει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο πέτρινο κτίριο


Επιστολή προς τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδας απέστειλε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, με αίτημα να μην κλείσει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που στεγάζεται στο πέτρινο κτίριο επί των οδών Καραϊσκάκη και Υψηλάντου. Ο δήμαρχος με την επιστολή του ζητάει από την τράπεζα να επανεξετάσει την απόφαση της, ώστε να μην γίνει δυσχερέστερη η εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων. Ειδικότερα η επιστολή έχει αναφέρει: «Με προβληματισμό πληροφορηθήκαμε ότι η διοίκηση της Τράπεζας προτίθεται από τις αρχές του νέου έτους να αναστείλει τη λειτουργία του τραπεζικού υποκαταστήματος που βρίσκεται στην πόλη της Καρδίτσας και ειδικότερα στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Υψηλάντου. Το εν λόγω τραπεζικό υποκατάστημα στεγάζεται σε ένα ωραίο πέτρινο κτίριο, σημείο αναφοράς για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή.

Εάν ισχύουν αυτές οι πληροφορίες θα θέλαμε ως δημοτική αρχή να ενημερώσουμε τη διοίκηση της τράπεζας πως το κλείσιμο του εν λόγω υποκαταστήματος θα αποτελέσει σημαντικό πλήγμα για την τοπική κοινωνία.

Όπως γνωρίζετε η πανδημία έχει δημιουργήσει δύσκολες συνθήκες για συναλλασσόμενους και εργαζόμενους στα τραπεζικά καταστήματα. Η απόφαση σας – αν εφαρμοστεί – θα έχει ως συνέπεια ένα τραπεζικό υποκατάστημα, να καλύπτει όλο το Δήμο Καρδίτσας. Αυτό σημαίνει ότι ο φόρτος εργασίας θα είναι πολύ μεγαλύτερος για τους εργαζομένους ενώ συγχρόνως και η εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων θα είναι πιο δυσχερής.

Με βάση τα παραπάνω θα σας παρακαλούσαμε όπως επανεξετάσετε την απόφαση σας και ανακαλέσετε την απόφαση για κλείσιμο του τοπικού υποκαταστήματος».

Προηγούμενο άρθρο Προσφορά 3 απινιδωτών από τον Δήμο Αργιθέας σε Περιφερειακά Ιατρεία
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη ένα άτομο στην Καρδίτσα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών